Meteen naar de inhoud
Home » Tafeltje Rond in Beveren

Tafeltje Rond in Beveren

Ik ben zelf uit de buurt van Beveren maar tot voor kort had ik nog niet gehoord van dit restaurant. Raar want ik kan alvast zeggen dat dit een echte topper is. Ik heb nu wel gezien dat Tafeltje Rond om één of andere reden niet op Resto.be staat en dat is wel een site die ik veel gebruik om restaurants uit te zoeken. Soit, hopelijk worden ze door een artikeltje hier op Sixpacks.be ook iets bekender.

Hieronder vind je een kort verslag van ons bezoek aan dit restaurant.

Restaurant Tafeltje Rond in Beveren

Om te beginnen moet ik misschien zeggen dat het restaurant enkel in de week open is. Je kan elke weekdag dineren en lunchen kan je van woensdag tot vrijdag. De chefkok heeft ook nog een traiteurszaak en dat is waar ze in het weekend mee bezig zijn.

Mijn vrouw had ervoor gezorgd dat we op een vrijdagmiddag konden gaan lunchen en ik moet het zeggen, ik was erg benieuwd naar hoe het zou zijn.

Langs de buitenkant hangt een spandoek maar voor de rest valt het eigenlijk helemaal niet op. Niks doet vermoeden dat dit herenhuis vanbinnen zo mooi is opgeknapt! Mooie gezandstraalde deuren en trappen, veel klassieke elementen die gebleven zijn maar hier en daar gecombineerd met moderne elementen. Heel stijlvol!

Wij hebben het 3 gangen lunchmenu genomen en dat was echt top! Om te beginnen kregen we een paar lekkere fingerfoods gepresenteerd en daarna kwam een perfect stuk rogvleugel. Onder de rog zat een mooi bedje spinazie met witte wijnsaus verstopt en dat was een heerlijke combinatie. Lang geleden dat ik hem zo goed gegeten heb.

tafeltje rond in beveren

Als hoofdgerecht stond er bij ons een stuk varkenskotelet op de menu en ook hier kregen we weer een topgerecht voorgeschoteld. Varkensvlees is zeker mijn favoriet niet maar als ik het zo kon klaarmaken kocht ik het elke dag!

Zowel bij het voorgerecht als het hoofdgerecht kregen we een aangepaste wijn die prima bij de gerechten paste.

Geen minpuntjes? Niet echt maar als ik toch iets moet noemen dan is het dat het jammer was dat er zo weinig volk in de zaak zat. Dit zou elke middag quasi vol moeten zitten. Ik weet natuurlijk (nog) niet hoe het ’s avonds gesteld is met de bezetting.

In principe kost een 2 gangenmenu 28 euro en een 3 gangenmenu 35 euro. Ik had echter in plaats van een dessert een kaasbordje genomen en dan betaal je 28 euro + de prijs van de kaas.

Soit, vertel het gerust verder met mijn complimenten, dit is een top adres mensen!

Meer info vind je op de website: http://tafeltjerond.be/

Ben je hier zelf al geweest? Laat gerust even weten wat jij ervan vond.

 

Facebook Comments Box

Wat denk jij? Laat het hieronder weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een cadeautje met Champagne?

Zoek dan zeker niet verder! Wij hebben prachtige en originele

gepersonaliseerde cadeaus voor elke gelegenheid in onze shop.

Bedankt voor je bezoek!
Wil je ons ook een klein beetje steunen?
Jouw LIKE op Facebook helpt ons echt vooruit!