Het seizoen van Komen Eten is nog maar juist begonnen maar ik denk dat ik nu al mijn favoriete kandidaat heb gevonden: Aloïs.

Alois is een gepensioneerde banketbakker uit Koksijde en is op zijn minst gezegd een speciaal geval!

De man verstaat geen woord Engels en heeft nogal een specifieke manier van communiceren. (Check zeker het filmpje hieronder!)

Iets zegt mij dat hij nog niet alles heeft laten zien en dat hij misschien wel eens verrassend uit de hoek keuken zou kunnen komen.

UPDATE: Toch niet, het varkenshaasje was geen topper en van zijn dessertbordje werd ik ook niet omver geblazen. (ik weet het, commentaar geven is gemakkelijk)

Soit, wie meer wil van Aloïs kan terecht hieronder voor de filmpjes of op de site van VIER, die hebben zelfs een soundboard ontwikkeld van onze Aloïs.

Wat blijkt nu? Alois is niet aan zijn proefstuk toe! Een paar jaar geleden is hij ook al eens te zien geweest bij SOS Piet! Hij was toen precies wat onder de indruk van Piet want hij is beduidend rustiger dan deze week in Komen Eten.

Bekijk meer video’s van SOS Piet op vtm.be

alois-komen-eten

Laat gerust weten wie jullie favoriete Komen Eten kandidaat is! Keuze genoeg na een paar seizoenen!

 

Volg mij op Social Media:https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2014/09/komen-eten-alois.jpg?fit=391%2C303&ssl=1https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2014/09/komen-eten-alois.jpg?resize=150%2C150&ssl=1KristofFoodkomen etenHet seizoen van Komen Eten is nog maar juist begonnen maar ik denk dat ik nu al mijn favoriete kandidaat heb gevonden: Aloïs. Alois is een gepensioneerde banketbakker uit Koksijde en is op zijn minst gezegd een speciaal geval! De man verstaat geen woord Engels en heeft nogal een specifieke manier...Alles voor de man met smaak!