Bloggen, het is een vak apart maar eens je de microbe te pakken hebt geraak je er nog moeilijk vanaf. Ik ben er zeker van dat collega-bloggers die zullen beamen!

Meestal gaat het op deze blog over eten en drinken maar een beetje ‘lifestyle’ af en toe moet ook kunnen natuurlijk. Toen ik onlangs deze t-shirts voor bloggers tegenkwam wou ik ze dan ook graag delen met jullie.

Op internet zie je hier en daar wel eens een t-shirt waar het woord “Blogger” opstaat maar op de website van Zazzle hebben ze meer dan 2000 verschillende modellen voor mannen en vrouwen. De kans dat er iets tussen zit dat je mooi vindt is dus vrij groot.

Show the world that you are a blogger!

Tegen vrienden, collega’s, enz. vertel ik sowieso graag over mijn blog dus waarom geen t-shirt… Van mij mag iedereen het gerust weten: Ik ben een blogger!

Die eerste twee witte vind ik wel iets hebben maar ik moet ze nog eens allemaal in detail bekijken.

Mamablogger, Papablogger, Foodblogger, Travelblogger, enz. het zit er allemaal tussen dus ga zeker zelf eens kijken.

Klik op de foto’s en je komt onmiddellijk bij het overzicht.

Die Zazzle ziet er trouwens wel interessant uit. Ik moet het nog verder onderzoeken maar blijkbaar kan je ook zelf spullen maken en ze daar verkopen.

En? Zouden jullie zo’n t-shirt overwegen of niet? Heeft er iemand ervaring met Zazzle?
Laat het even weten in de commentaren!

Wie liever een t-shirt heeft met het adres van zijn/haar eigen blog moet even gaan kijken op de site van Yoursurprise. Daar kan je allerlei spullen laten bedrukken en ook t-shirts of truien.

 

 

 

Volg mij op Social Media:https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2017/10/blogger-tshirts-uitgelicht.jpg?fit=600%2C450&ssl=1https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2017/10/blogger-tshirts-uitgelicht.jpg?resize=150%2C150&ssl=1KristofLifestylebloggen,lifestyle,t-shirtsBloggen, het is een vak apart maar eens je de microbe te pakken hebt geraak je er nog moeilijk vanaf. Ik ben er zeker van dat collega-bloggers die zullen beamen! Meestal gaat het op deze blog over eten en drinken maar een beetje 'lifestyle' af en toe moet ook kunnen natuurlijk....Alles voor de man met smaak!