Meteen naar de inhoud
Home » T-shirts voor bloggers

T-shirts voor bloggers

Bloggen, het is een vak apart maar eens je de microbe te pakken hebt geraak je er nog moeilijk vanaf. Ik ben er zeker van dat collega-bloggers die zullen beamen!

Meestal gaat het op deze blog over eten en drinken maar een beetje ‘lifestyle’ af en toe moet ook kunnen natuurlijk. Toen ik onlangs deze t-shirts voor bloggers tegenkwam wou ik ze dan ook graag delen met jullie.

Op internet zie je hier en daar wel eens een t-shirt waar het woord “Blogger” opstaat maar op de website van Zazzle hebben ze meer dan 2000 verschillende modellen voor mannen en vrouwen. De kans dat er iets tussen zit dat je mooi vindt is dus vrij groot.

Show the world that you are a blogger!

Tegen vrienden, collega’s, enz. vertel ik sowieso graag over mijn blog dus waarom geen t-shirt… Van mij mag iedereen het gerust weten: Ik ben een blogger!

Die eerste twee witte vind ik wel iets hebben maar ik moet ze nog eens allemaal in detail bekijken.

Mamablogger, Papablogger, Foodblogger, Travelblogger, enz. het zit er allemaal tussen dus ga zeker zelf eens kijken.

Klik op de foto’s en je komt onmiddellijk bij het overzicht.

Die Zazzle ziet er trouwens wel interessant uit. Ik moet het nog verder onderzoeken maar blijkbaar kan je ook zelf spullen maken en ze daar verkopen.

En? Zouden jullie zo’n t-shirt overwegen of niet? Heeft er iemand ervaring met Zazzle?
Laat het even weten in de commentaren!

Wie liever een t-shirt heeft met het adres van zijn/haar eigen blog moet even gaan kijken op de site van Yoursurprise. Daar kan je allerlei spullen laten bedrukken en ook t-shirts of truien.

 

 

 

Facebook Comments Box

14 reacties op “T-shirts voor bloggers”

 1. Nou… ik heb een dingetje met dat normale t shirts mij nooit zo goed staan. Dus in die zin zou ik het niet snel kopen. Het is wel een leuk idee. Zou wel grappig zijn als je ook je website op een shirt zou kunnen zetten.

  1. Wel, je doet me net aan iets denken want je eigen site erop zetten kan wel degelijk. Ik heb het artikel geupdate met het adres van een webshop waar je alles kan laten personaliseren.

 2. Leuke t-shirts! Ik was naar het blogger by nature event en daar hebben we ook een mooi t-shirt van gekregen. Die vind ik ook gewoon erg mooi om te dragen. Het is een leuke manier om jezelf een beetje te promoten.

 3. Ik kreeg laatst bij het Blogger By Nature event (net als hierboven :)) een shirt met de tekst Blogger By Nature en ik draag deze dus leuk met een spijkerbroek. Ik vind het wel grappig. Het shirt draagt ook prima en zo promoot ik mezelf ook een beetje. Deze site ken ik nog niet, maar ga eens kijken. Ik zou wat voor mijn kinderen moeten hebben, als ‘ mijn moeder is blogger’ tenslotte worden zij altijd ingezet voor het testen van alles 🙂

 4. Wat leuk, ik kende ze nog niet. Een shirt met mijn eigen blognaam lijkt me wel wat

 5. O ja wel leuk idd. lekker ludiek. 🙂 We mogen best trots zijn op ons werk he 😉 moet eens kijken op de website

 6. Die zijn echt ontzettend leuk en grappig!
  Ik heb zelf laatst een jurkje gekocht met blogger erop. Zo grappig!

 7. Nee, dit zou ik niet kopen. Ik weet eigenlijk niet waarom. Ik denk dat ik me een beetje overdreven zou voelen.

 8. Ik zou het niet kopen, maar net als anderen weer wel dragen zoals de Blogger by Nature shirt dat ik kreeg. Komt misschien ook doordat die tekst me meer aanspreekt dan die hierboven. Zal alles te maken hebben met de leuke ervaring waar het aan doet denken.

 9. Ha zo grappig! Ik weet oko niet of ik het zou dragen eerlijk gezegd.

 10. Ze zien er leuk uit, alleen ik denk niet dat ik snel met zo een t-shirt zal gaan lopen… En als ik het doe, plak ik zelf mijn blog naam er nog even bij haha Meteen reclame maken.

 11. Ik vind het eerlijk gezegd wel grappig! En ik zou het ook wel dragen. Waar ik woon weten ze toch niet wat het betekend, laatst vertelde ik iemand dat ik naast thuis-blijf-moeder ook blogger ben. “Een wat????” kreeg ik als antwoord hihi. Dus mezelf een beetje promoten kan hier geen kwaad.

Wat denk jij? Laat het hieronder weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een cadeautje met Champagne?

Zoek dan zeker niet verder! Wij hebben prachtige en originele

gepersonaliseerde cadeaus voor elke gelegenheid in onze shop.

Bedankt voor je bezoek!
Wil je ons ook een klein beetje steunen?
Jouw LIKE op Facebook helpt ons echt vooruit!