De Nederlandse mannenmodeketen Only for Men heeft recentelijk de deuren van de webshop geopend voor ons stijlbewuste mannen uit Vlaanderen. Nu de lifestylesectie op Sixpacks officieel live is, moest ik hier natuurlijk meer over weten. Helaas.. (nog) geen fysieke winkels in België, maar ook in de online shop doet deze mannenmodewinkel het erg leuk.

Totale lifestyle ervaring van de man

Prachtige bolides, voetbal op zondag, een ruige wielertocht, lekker bier en goed eten. Only for Men houdt zich bezig met alles wat de man bezig houdt. Zo deden zij laatst een grootschalig onderzoek naar het leven van de Vlaamse man en alles wat hen interesseert. Wat de keten ontdekte? Eén op de tien mannen heeft meer dan tien paar schoenen in de kast staan en 70% van de Vlaamse mannen heeft hooguit een stoppelbaardje.
Daarnaast houden zij ook zelf een lifestyleblog bij, waar ze stijltips geven, aankondigingen voor hun events plaatsen en het laatste nieuws in sport, reizen en tech delen.

Ook dol op een pintje of wijntje

Ook organiseren zij in hun winkels vaak bierproeverijen of een food-event, genaamd ‘De Smaek Van..’. Online stellen zij thematische e-books beschikbaar, in samenwerking met verschillende wijn- en bierblogs uit Nederland, zodat je met een gerust hart een pintje en wijntje in kunt schenken voor je vrienden of je prachtige date. Nu dit alleen nog in Vlaanderen Only for Men, ik heb ook wel wat te vertellen over goed bier!

En die winkels dan?

Wil je toch echt een keer de winkels vanbinnen zien? Dan raden we je aan om naar de Mensperience Store te gaan. Deze bijzondere herenmodezaak van Only for Men is te vinden in Doesburg (vlakbij Arnhem en Nijmegen) en heeft een bar en barbershop in hetzelfde pand. Als je dan toch moet winkelen, dan het liefst hier. Al is het maar voor de keuze aan prachtige merken zoals Diesel of Pierre Cardin – en het dorstlessende biertje achteraf.

Verzending naar België

Heb je volgende week een net overhemd nodig voor de tweede date of voor een diner met de schoonouders? Dan kun je ook gewoon bij onze noorderburen terecht. Binnen maximaal 3 werkdagen ligt jouw bestelling op de mat. Wat wil je nog meer? Behalve een Mensperience store in België dan..

Meer weten? Kijk dan op: onlyformen.be

Volg mij op Social Media:https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2017/06/OFMDutchDandies.png?fit=600%2C450&ssl=1https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2017/06/OFMDutchDandies.png?resize=150%2C150&ssl=1KristofLifestylekleding,mode,Voor mannenDe Nederlandse mannenmodeketen Only for Men heeft recentelijk de deuren van de webshop geopend voor ons stijlbewuste mannen uit Vlaanderen. Nu de lifestylesectie op Sixpacks officieel live is, moest ik hier natuurlijk meer over weten. Helaas.. (nog) geen fysieke winkels in België, maar ook in de online shop doet...Alles voor de man met smaak!