Op deze blog heb ik al zeker een honderdtal recepten neergeschreven! Welk recept ik persoonlijk het beste vind zou ik echt niet kunnen zeggen maar het valt me wel op dat er 3 recepten echt enorm veel bezocht worden.

Zoeken er meer mensen naar deze recepten? Zijn deze recepten net iets beter geschreven dan alle andere? Zijn ze misschien minder terug te vinden op andere blogs? Geen idee, ik vermoed van niet…

Hieronder geef ik mijn top 3 even mee. Ben je zelf een foodblogger? Post de link naar je beste recept ooit in de commentaren onder het artikel!

Mijn beste recepten ooit!

Dit zijn dus de 3 recepten die om één of andere reden een pak meer bezoekers krijgen dan al de rest.

1 – Zacht gegrilde scampi’s

Dit recept spant écht de kroon! Maar liefst 58.500 mensen bezochten dit artikel reeds… Ok, scampi’s op de BBQ zijn superlekker maar ik heb geen idee waarom dit recept zo populair is. Ik heb nog tientallen andere BBQ recepten.

Als je weet dat BBQ enkel in de zomer wordt gedaan vind ik het persoonlijk echt een topscore!

2 – Zelfgemaakt looksaus

Deze zelfgemaakte looksaus is de laatste maanden erg veel bezocht. Het is een relatief kort receptje dat heel gemakkelijk te maken is. Misschien is dat één van de redenen dat al 48.200 mensen dit recept hebben bezocht…

3 – Quiche met broccoli, prei en zalm

Op nummer 3 vinden we tenslotte deze lekkere quiche met broccoli en zalm. Hier staat de teller op 32.100 bezoekers. Een pak minder dan de scampi’s en de looksaus maar toch nog best een mooi resultaat. Quiche wordt wel heel het jaar door gegeten dus op termijn kan deze misschien nog een inhaalbeweging maken.

 

Laten jullie me weten in de commentaren wat jullie favoriete recept is? Ben je zelf een blogger? Post dan gerust een link naar jouw meest bezochte recept met een woordje uitleg.

Smakelijk!

Volg mij op Social Media:https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2014/07/looksaus.jpg?fit=600%2C450&ssl=1https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2014/07/looksaus.jpg?resize=150%2C150&ssl=1KristofFoodOp deze blog heb ik al zeker een honderdtal recepten neergeschreven! Welk recept ik persoonlijk het beste vind zou ik echt niet kunnen zeggen maar het valt me wel op dat er 3 recepten echt enorm veel bezocht worden. Zoeken er meer mensen naar deze recepten? Zijn deze recepten net...Alles voor de man met smaak!