Ik had jullie graag een uitgebreid verslag gegeven van de nieuwe Duvel Distilled 2013 maar dat zal voorlopig niet lukken. Duvel heeft me namelijk via mail laten weten dat ik niet bij de gelukkigen ben. Ondertussen heb ik trouwens van 4 vrienden gehoord dat ook zij niet in de prijzen zijn gevallen.

In plaats van een verhaal over de smaak zal ik jullie dan maar iets vertellen over hoe ik de marketing van Duvel ervaar.

 

Duvel Distilled 2013 – Straffe whisky marketing

Mijn fles ben ik deze keer mislopen maar ik moet ze het wel geven: straffe mannen die marketing-boys van Duvel.

Voor de mensen die niet weten waarover ik het heb zal ik eerst even de context schetsen.

Deze fles Duvel whisky kan je niet zo maar in de lokale supermarkt gaan kopen. Neen, vooraleer je deze whisky kan kopen moet je eerst zorgen dat je bij het selecte clubje van 5000 gelukkigen geraakt. Via de website van Duvel kon je je inschrijven om kans te maken op een fles. Gewoon je gegevens invullen en antwoorden op een schiftingsvraag. Het leek simpel maar het feit dat we in mijn vriendenkring met een succespercentage van 0 op 5 zitten, doet me vermoeden dat er bijzonder veel mensen hebben deelgenomen aan deze wedstrijd.

Het is eigenlijk toch de omgekeerde wereld, nietwaar. Je moet uitgekozen worden door middel van een wedstrijd alvorens je je centen mág besteden aan deze omzwerving van de Duvel brouwers.

Dus bij deze een welgemeende proficiat aan de mensen die deze campagne bedacht hebben!

Ik heb een screenshot van de mail hieronder geplakt en let op het leuke extraatje helemaal onderaan. Als troostprijs krijg ik 10% korting op een product uit de webshop van Duvel. (Alweer goed gezien van de marketing afdeling.)

 

Mail van Duvel Distilled 2013

 

Heb jij wel een fles te pakken gekregen? Laat het ons weten, dan kunnen we ons misschien een gedacht vormen van hoe succesvol deze campagne echt is.

Heb je hem ergens geproefd? Laat ons dan ook even weten hoe hij smaakt want voorlopig zie ik geen gelegenheid om ergens deze whisky te gaan proeven.

Op de site van Duvel vind je allicht nog veel meer info: www.duvel.com

 

 

 

Volg mij op Social Media:https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2013/10/duveluitgelicht.jpg?fit=300%2C200&ssl=1https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2013/10/duveluitgelicht.jpg?resize=150%2C150&ssl=1KristofDrankDuvel,whiskyIk had jullie graag een uitgebreid verslag gegeven van de nieuwe Duvel Distilled 2013 maar dat zal voorlopig niet lukken. Duvel heeft me namelijk via mail laten weten dat ik niet bij de gelukkigen ben. Ondertussen heb ik trouwens van 4 vrienden gehoord dat ook zij niet in de...Alles voor de man met smaak!