Meteen naar de inhoud
Home » Even gek geworden dankzij mijn provider!

Even gek geworden dankzij mijn provider!

Ik ben blij dat ik eindelijk nog eens een artikel kan schrijven voor jullie! Echt waar! Ik heb de laatste twee weken een ‘klein issue’ gehad met mijn internet en toen was ik eigenlijk helemaal niet blij. Ik werd er zelfs helemaal gek van!

Dit verhaal kan je je zelfs niet voorstellen vandaag de dag… Ik wil ’s morgens aan het werk gaan en merk dat ik geen internet meer heb. Als eerste controleer ik alle kabeltjes en doe ik alvast een reset van de modem maar nog steeds niks. Ik bel dus naar de helpdesk van mijn provider en daar zegt men dat men op de hoogte is en dat er een kabelbreuk is ergens in mijn buurt maar dat men het zo snel mogelijk oplost. Geen probleem voor mij, ik heb meer dan voldoende mobiele data om een paar uurtjes te overbruggen en indien nodig kan ik ook nog altijd naar kantoor gaan.

Jammer genoeg werden het meer dan een paar uurtjes. Bijna twee volledige weken heb ik zonder internet gezeten! Je kan je voorstellen dat een mens dan helemaal gek wordt.

Uiteindelijk hebben ze het wel kunnen oplossen maar toen had ik al lang besloten om van provider te veranderen. Het grappige is dat die omschakeling op minder dan twee weken klaar was… Zo zie je maar.

Hoe verander je van internet provider?

Veranderen van provider is vandaag heel eenvoudig. Je vult een formuliertje in bij je nieuwe provider en in no-time ben je overgeschakeld. Wat je echter zéker moet doen is eerst het internet vergelijken!

Er zijn zoveel providers en zoveel verschillende packs dat je best alles nakijkt.

  • Wil je enkel internet?
  • Wil je een pack met TV en Mobiel?
  • Heb je gamers in huis?
  • Moet je veel video-bellen voor je werk?
  • Enz.

Allemaal dingen die je zeker moet nakijken. Daarnaast heb je natuurlijk nog de prijs. Die is dikwijls afhankelijk van wat je nog allemaal bij dezelfde provider hebt dus ook dat moet je goed nakijken.

Niet altijd eenvoudig maar het loont wel de moeite om deze oefening eens te maken. Nieuwe klanten krijgen dikwijls mooie kortingen dus waarom zou je eens niet rondkijken om te veranderen…

Van welke provider zijn jullie het meest tevreden? Laat het even weten in de commentaren!

Facebook Comments Box

Wat denk jij? Laat het hieronder weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een cadeautje met Champagne?

Zoek dan zeker niet verder! Wij hebben prachtige en originele

gepersonaliseerde cadeaus voor elke gelegenheid in onze shop.

Bedankt voor je bezoek!
Wil je ons ook een klein beetje steunen?
Jouw LIKE op Facebook helpt ons echt vooruit!