Dat het lekker is wist u al veel langer en dat sommige bieren blond zijn en andere bieren donker wist u allicht ook. Dat moesten we u dus niet meer vertellen. Daarom leest u in dit artikel 24 dingen die u niét wist over bier!

Bier is goed tegen nierstenen

Jawel! Volgens een studie die gepubliceerd werd in The American Journal of Epidemiology verlaagt u met een dagelijks biertje de kans op nierstenen met 40%

Eerste ongeval met een dronken chauffeur in 2000 v. Christus

In het oude Egypte reed een dronken wagenmenner een Vestaalse maagd omver. Als straf werd hij aan de deur genageld van de bar die hem het bier verkocht. (Kan tellen qua straf!!!)

Cenosillicaphobia

Wat? Inderdaad! Cenosillicaphobia wil gewoon zeggen dat je schrik hebt van een leeg glas bier. Een aandoening die ik ook regelmatig heb.

Dorstige Chinezen

Je zou verwachten dat de Belgen, de Duitsers of de Tsjechen het meest bier verzetten maar vergeet het maar. De Chinezen drinken ons allemaal naar huis!

 

Waar halen wij toch al deze wijsheid?? Simpel, check onderstaande infographic van wearyourbeer.com

 

24dingenoverbier

Volg mij op Social Media:https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2014/06/24dingen-die-u-niet-wist.jpg?fit=300%2C164&ssl=1https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2014/06/24dingen-die-u-niet-wist.jpg?resize=150%2C150&ssl=1KristofDrankTop lijstenbierDat het lekker is wist u al veel langer en dat sommige bieren blond zijn en andere bieren donker wist u allicht ook. Dat moesten we u dus niet meer vertellen. Daarom leest u in dit artikel 24 dingen die u niét wist over bier! Bier is goed tegen nierstenen Jawel!...Alles voor de man met smaak!