Aaah, het einde van het jaar komt in zicht! Persoonlijk kijk ik dan altijd het meeste uit naar een week verlof maar iedereen rond mij wil absoluut dat alles aangekleed wordt met spullen die met Kerstmis te maken hebben.

Ik ben geen moeilijke jongen dus ik laat ze maar doen en dit jaar ga ik zelfs mijn steentje bijdragen. Ik heb er zin in en ik denk dat mijn vrouw heel blij zal zijn met mijn Kerst versiering en mijn enthousiasme. Ik twijfel alleen nog over wat ik ga doen.

Een Kerstboom of een Kersttrui… Wat denken jullie?

Smakelijk in de Kerst sfeer komen

 

kerstboom-pizza2
pizza-sweater

Lekkere pizza, daar kan niemand iets tegen hebben denk ik!

Zelf nog foute kerstversiering gezien? Laat het maar weten in de commentaren!

 

Volg mij op Social Media:https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2016/12/kerstboom-pizza.jpg?fit=600%2C450&ssl=1https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2016/12/kerstboom-pizza.jpg?resize=150%2C150&ssl=1KristofGadgetsKerstmis,pizzaAaah, het einde van het jaar komt in zicht! Persoonlijk kijk ik dan altijd het meeste uit naar een week verlof maar iedereen rond mij wil absoluut dat alles aangekleed wordt met spullen die met Kerstmis te maken hebben. Ik ben geen moeilijke jongen dus ik laat ze maar doen...Alles voor de man met smaak!