Jupiler pakt graag uit met het feit dat zij het bier van de Rode Duivels zijn maar ze zijn zeker niet de enige die de titel Duivels bier verdienen.

Een kleine speurtocht op internet leert ons dat er wel degelijk al veel duivelse bieren bestaan dus dan bekijken we die maar even. Hieronder een overzicht van de leukste exemplaren.

(Bekijk ook deze Rode Duivels gadgets!)

Duivels Bier

 

Je zou verwachten dat België een voorloper zou zijn op het gebied van Duivels bier maar niet dus, Amerika gaat met deze eer lopen. Van bovenstaande bieren zijn er twee Belgen bij en de rest zijn allemaal Amerikanen.

Van “Duivels Bier” is er nergens een website te vinden dus misschien bestaat het niet meer. Satan Bier uit Buggenhout bestaat nog wel en dit is hun website: http://www.satanbeer.com/

De andere bieren kan je terug vinden via onderstaande websites:

Ken je zelf nog Duivelse bieren? Zet ze in de comments!

Ben ik Duvel niet vergeten? Nee hoor, Duvel heeft wel een duivelse naam maar het etiket is niet echt duivels.

Ben je meer op zoek naar Rode Duivels gadgets, klik dan hier.

Volg mij op Social Media:https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2014/05/wilddevil.jpg?fit=400%2C400&ssl=1https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2014/05/wilddevil.jpg?resize=150%2C150&ssl=1KristofDrankbier,duivels,Rode DuivelsJupiler pakt graag uit met het feit dat zij het bier van de Rode Duivels zijn maar ze zijn zeker niet de enige die de titel Duivels bier verdienen. Een kleine speurtocht op internet leert ons dat er wel degelijk al veel duivelse bieren bestaan dus dan bekijken we die maar even. Hieronder een...Alles voor de man met smaak!