Meteen naar de inhoud
Home » Getest: Cara Pils

Getest: Cara Pils

Cara Pils. Een begrip. Volgens sommigen uit de Heineken stal maar velen denken dat Cara Pils een 100% Belgisch bier is. Alletwee niet waar, hier is het volledige verhaal:

Cara pilsCara is van Colruyt. Een tijd geleden ontketende de supermarktketen nog een storm, zij het niet in een glas water. Het overbekende Cara zou veranderen in “Everyday”. Een blunder? Of de marketingboys die na afloop zeggen dat ze een geniale ingeving hadden? Feit is dat “de fans” een campagne opstartten om de naam te behouden. Ongeziene gratis media-aandacht.

Van Colruyt dus. De supermarktketen schrijft een lastenboek uit en de brouwerij die het goedkoopste het gevraagde bier kan maken, die krijgt de opdracht. Wat blijkt? De brouwerij die het mag brouwen verandert na enkele jaren al wel eens. Laatste stand van zaken is dat Cara nu niet meer wordt gebrouwen in België, maar in Noord-Frankrijk (Pas-de-Calais). bron: Sudinfo

Smaak

Op dé referentie, ratebeer.com staat “onze” Cara te blinken met een overall score van NUL. Faut le faire. Weinig smaak, plat, karakterloos. Dezelfde commentaren komen steeds terug.

Ook wij vinden Een Cara niet echt een voorbeeld van een authentiek smaakpallet met een gulle afdronk. De kleur en geur zijn ook even flauw. Consequent zijn ze dus wel, daar bij de Colruyt.

Snobs

Oproep: Maak een blind rijtje met Maes, Jupiler, Stella, Cara, Heineken, Primus en Carlsberg. Benieuwd wie de 7 bieren uit mekaar kan houden. Je zou verbaasd zijn welke bieren door mekaar worden gehaald. En als je het verschil toch niet deftig proeft, dan koop je misschien beter het bier dat de helft goedkoper is, toch?

Conclusie

Cara is dus niet echt super lekker, en ook niet meer Belgisch. Laat wie dat wil deze goedkope pils maar blijven kopen, zonder er meewarig over te doen, velen zouden ook het verschil niet proeven.

Facebook Comments Box

3 reacties op “Getest: Cara Pils”

  1. cara pils is goeie

    groetjes uit nederland

    heil hitler

Wat denk jij? Laat het hieronder weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een cadeautje met Champagne?

Zoek dan zeker niet verder! Wij hebben prachtige en originele

gepersonaliseerde cadeaus voor elke gelegenheid in onze shop.

Bedankt voor je bezoek!
Wil je ons ook een klein beetje steunen?
Jouw LIKE op Facebook helpt ons echt vooruit!

%d bloggers liken dit: