Meteen naar de inhoud
Home » Welke champagne promo’s uit de supermarkt kiezen?

Welke champagne promo’s uit de supermarkt kiezen?

Op het eind van het jaar staan de folders vol met champagne promo’s. Twee flessen kopen + een derde gratis, champagne aan 9,99 euro, 1+1 gratis, enz.

Zijn dit altijd goede deals? Dat weet ik niet… Voor mij telt naast de prijs ook het gevoel of het verhaal dat bij een fles hoort. Ik ga normaal jaarlijks minstens één keer de Champagnestreek bezoeken en daar vind je flessen die goedkoper zijn dan sommige champagne promo’s én je hebt bij het opendoen van zo’n fles ook nog altijd de herinnering aan het huis waar je ze gekocht hebt.

Soit, laat ons even kijken naar wat er tegenwoordig allemaal te vinden is van aanbiedingen. Hieronder een overzicht van promoties die ik onlangs ben tegenkgekomen.

Laat in de commentaren gerust weten welke jij de beste vindt!

Charles Dauteuil – Spar

Van deze champagne had ik nog niet eerder gehoord…

Normaal kost zo’n fles 34 euro wat toch behoorlijk is voor een relatief onbekend merk. Voor die prijs verwacht je wel iets en blijkbaar is hij ook goed. De meesten recensenten op internet zijn heel positief hierover.

De actie die nu loopt is een 1 + 1 wat wil zeggen dat je deze hebt voor 17 euro momenteel.

Meiter Champagne – Delhaize

Deze champagne heb ik onlangs zelf gekocht en ik vind hem niet slecht. Normaal kost deze 17,99 euro en hij stond te koop voor 9,99 euro in de Delhaize.

Persoonlijk vind ik deze een prima koopje!

Comte de Senneval – Lidl

Waarschijnlijk één van de bekendste promo champagne’s. Lidl pakt al jaren uit met hun flessen van 9,99 euro. Vroeger was het de Comte de Brismand en nu dus die Comte de Senneval.

Prima deal voor die prijs, ik geloof dat Test Aankoop deze zelfs al eens uitgeroepen heeft tot beste koop. Ook wij schreven eerder al over deze Lidl Champagne.

Charles Lafitte – Carrefour

Een bekendere naam en volgens mij ook de eerste die van een ‘echt champagnehuis’ komt. (De rest komt allemaal van een coöperatieve, champagnes die in opdracht gemaakt worden dus.)

Ook een 1+1 actie, momenteel komt deze op 17,50 euro wat een vrij goede prijs is hiervoor.


Conclusie

Als ik kan kiezen ga ik altijd voor een fles die ik zelf in Frankrijk gaan halen ben maar ik vind het geen slecht idee om deze acties goed in het oog te houden. De meeste van deze flessen zijn prima maar uiteraard moet je ze niet gaan vergelijken met de grote A-merken.

De tijd dat men je scheef bekeek als je een fles van de Lidl op de tafel zette is volgens mij ook wel voorbij. Waarschijnlijk drinkt iedereen liever een Dom Perignon maar dat vindt de portemonnee dan weer minder leuk. Uiteindelijk gaat het bij champagne om de smaak maar ook om de gezelligheid!

Waarschijnlijk heb ik nog niet alle folders en acties gezien dus als je ergens iets tegenkomt laat het dan maar weten in de commentaren en ik zet het mee in het artikel. Bedankt alvast!

Liever niet naar de supermarkt? Bestel dan één van onze champagne cadeaus en laat het gewoon thuis leveren!

Facebook Comments Box

1 reactie op “Welke champagne promo’s uit de supermarkt kiezen?”

  1. In de Jumbo is het nu 2 flessen champagne De Castellane voor 30 euro. Voor deze champagne is dat een goede deal.

Wat denk jij? Laat het hieronder weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een cadeautje met Champagne?

Zoek dan zeker niet verder! Wij hebben prachtige en originele

gepersonaliseerde cadeaus voor elke gelegenheid in onze shop.

Bedankt voor je bezoek!
Wil je ons ook een klein beetje steunen?
Jouw LIKE op Facebook helpt ons echt vooruit!

%d bloggers liken dit: