De titel zegt het al, dit recept combineert echt hét beste van twee werelden: avocado uit het Zuiden en garnalen uit onze eigen Noordzee!

Over avocado heb ik al eerder geschreven en over garnalen zou ik heel wat kunnen vertellen maar iedereen weet dat dit streekproduct één van de grote troeven van bij ons is. Met de combinatie van deze twee ingrediënten kan je op een snelle en gemakkelijke manier een heerlijke lunch of zelfs avondmaal maken.

Het recept hieronder is een leidraad maar maak gerust je eigen versie of een vereenvoudigde versie, met een wrap is dit totaal geen probleem!

Wrap met avocado en garnalen

Ingrediënten voor wrap met avocado en garnalen

( vier personen)

4 wraps
1/2 krop ijsbergsla
potje grijze garnalen
1 avocado
wat fijngesneden bieslook
1/2 limoen
1/2 komkommmer
peper en zout

Bereidingswijze voor wraps met garnalen en avocado

Meng het potje zure room met peper, zout en fijngesneden bieslook.

Wrijf 4 tortilla’s voor ¾ in met dit mengsel.

Snij ½ ijsbergsla in reepjes en leg ze bovenop de zure room.

Werk af met grijze garnalen, reepjes avocado, komkommer en enkele druppels limoensap.

Rol mooi op en snij schuin doormidden

Smakelijk!

 

TIP: met die andere helft van de limoen kan je een Cuba Libre maken. (rum, limoen, cola, ijs)

 

Volg mij op Social Media:https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2014/03/wrap-avocado-garnalen.jpg?fit=636%2C472&ssl=1https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2014/03/wrap-avocado-garnalen.jpg?resize=150%2C150&ssl=1KristofFoodavocado,garnaal,ReceptDe titel zegt het al, dit recept combineert echt hét beste van twee werelden: avocado uit het Zuiden en garnalen uit onze eigen Noordzee! Over avocado heb ik al eerder geschreven en over garnalen zou ik heel wat kunnen vertellen maar iedereen weet dat dit streekproduct één van de grote...Alles voor de man met smaak!