Meteen naar de inhoud
Home » Lekker Hookah roken!

Lekker Hookah roken!

Weet je niet wat een Hookah is? Geen paniek, ik leg het zo meteen uit. Eerst even de context schetsen. Zoals julie allicht wel weten testen we geregeld eens een webshop uit en dat was al even geleden. Daarbij komt dat ik recent in Egypte in mijn hotel een paar mensen in de hoek van het terras allemaal aan de Shisha zag hangen en dat maakte me eigenlijk bijzonder nieuwsgierig.

Goede verstaanders hebben het al door, een Hookah of een Shisha is dus een waterpijp. Je weet wel, zo’n ding met een glazen kom met water onderaan en daarboven een stang met tabak en gloeiende kooltjes. Het ziet er allemaal heel mysterieus uit dus de hoogste tijd om het zelf eens te proberen. Thuisgekomen ben ik op zoek gegaan naar een webshop waar ze deze spullen verkopen en ik kwam al vlug bij Premium-Hookahs uit. Het is een Nederlandse webshop maar boven de 49 euro zijn de verzendingskosten gratis dus het maakt niet uit dat ik in Belgie woon. Bovendien hebben ze meer dan 1000 positieve beoordelingen dus het moet zeker een grote, betrouwbare speler zijn.

Bestellen dus maar en afwachten wat er van komt…

Ervaring met het bestellen van mijn Hookah

Voor je kan bestellen moet je natuurlijk eerst een keuze maken. In deze webshop hebben ze bijna 50 verschillende waterpijpen dus als je geen ervaring hebt is het wat zoeken. Mijn oog viel op de “Khalil Mamoon – Cafe Model“. Om het te kunnen gebruiken heb je ook tabak nodig en ook daar heb je redelijk wat keuze. Je kan kiezen uit allerlei smaken zoals kers, kauwgum, druif, enz. Omdat ik ook daar geen ervaring mee heb, heb ik opnieuw gekozen voor de meest verkochte en dat is de “Al Fakher – Dubbel Appel

Nu enkel nog kooltjes bestellen want anders gaat het niet werken dacht ik. Ik heb zo maar een paar verschillende genomen zodat ik zeker goed zat.

Ik heb mijn waterpijp besteld op een woensdag en de maandag erop werd er gebeld door iemand van PostNL om hem af te leveren. De bezorger gaf me mijn doos met een big smile op zijn gezicht en zei me dat hij op vrijdag ook al geweest was maar dat ik toen niet thuis was en dat het allemaal bijzonder jammer was want dan had ik in het weekend al lekker aan de Hookah kunnen hangen. Iets zegt me dat die kerel er zelf ook al ervaring mee had!

De Hookah in elkaar steken

De waterpijp zit in een grote kartonnen doos en in de doos zit alles netjes apart verpakt met een beschermende folie er rond. Niks gebroken en alles goed aangekomen, zo hoort het.

premium hookahs

Alles in elkaar steken lijkt op het eerste zicht eenvoudig maar dat is het niet. Er zitten een paar kleine accessoires bij die ik niet direct kon thuisbrengen. Misschien is dit een tip voor de mensen van de webshop: steek in de doos ook een papiertje waarop staat hoe je het in elkaar moet steken. Op de website van Premium Hookahs staat gelukkig wel een handleiding dus uiteindelijk was dit probleem wel vlug verholpen.

premium-hookahs

Conclusie

Betrouwbare webshop waar je relatief goedkoop een waterpijp kan kopen en waar alles snel en veilig geleverd wordt.

De handleiding is een tip en wat ook handig zou zijn is dat je tijdens het bestellen een herinnering zou krijgen dat je nog tabak of kolen moet kopen, ik kan me voorstellen dat sommige mensen dit al eens vergeten.

Soit, genoeg geschreven, tijd om een praktijktest te gaan doen! 😉

 

Facebook Comments Box

1 reactie op “Lekker Hookah roken!”

 1. Hallo Kristof,

  Geweldig om terug te lezen dat je zo tevreden was met de waterpijp!
  Je tips gaan we meenemen, daar moeten we wat mee kunnen.

  Deze maand gaat onze nieuwe webshop online dus daarin kunnen we de tip m.b.t. de tabak bijv. meenemen.

  Veel rook plezier nog en mocht je nog tegen iets aanlopen dan kan je altijd bellen.

  Groeten,

  Sherrief

Wat denk jij? Laat het hieronder weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een cadeautje met Champagne?

Zoek dan zeker niet verder! Wij hebben prachtige en originele

gepersonaliseerde cadeaus voor elke gelegenheid in onze shop.

Bedankt voor je bezoek!
Wil je ons ook een klein beetje steunen?
Jouw LIKE op Facebook helpt ons echt vooruit!