Binnenkort moet ik naar een trouwfeest en ik ben alvast aan het nadenken over het kostuum dat ik ga dragen. Ik heb een hemd gevonden waar manchetknopen bijzitten maar ik vind ze niet mooi. Vervelend maar gelukkig valt daar een mouw aan te passen. Op internet heb ik een site gevonden waar je gepersonaliseerde manchetknopen kan bestellen. Echt cool en origineel!

Yoursurprise.be is een site waar je allerlei spullen kan laten personaliseren. Je kan er allerlei juweeltjes, glazen, kleding en dus ook manchetknopen voorzien van een persoonlijke tekst of een foto.

Gepersonaliseerde manchetknopen bestellen

Bestellen is heel gemakkelijk. Om te beginnen moet je beslissen welk model je wil. Ze hebben er vierkante en ronde. Je kan ook kiezen of er enkel tekst op moet komen of ook een foto. (Een overzicht van de verschillende modellen kan je hier vinden.)

Eens je een model gekozen hebt kan je doorklikken om de manchetknopen te personaliseren. Afhankelijk van het model dat je gekozen hebt moet je dan tekst of een foto toevoegen.

Ik heb eerder als eens een paar glazen besteld bij deze site en alles was prima in orde en snel geleverd toen.

gepersonaliseerde manchetknopen

Wat denken jullie ervan? Het heeft toch wel iets he zo van die persoonlijke manchetknopen? Ik vind dat het een extra ’touch’ geeft aan je outfit.

Als je een kijkje gaat nemen op de site bekijk dan zeker ook de andere spullen eens. Ze hebben daar echt wel toffe dingen!

 

Volg mij op Social Media:https://www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2018/04/manchetknopen.bmphttps://www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2018/04/manchetknopen-150x150.bmpKristofLifestyleBinnenkort moet ik naar een trouwfeest en ik ben alvast aan het nadenken over het kostuum dat ik ga dragen. Ik heb een hemd gevonden waar manchetknopen bijzitten maar ik vind ze niet mooi. Vervelend maar gelukkig valt daar een mouw aan te passen. Op internet heb ik een site gevonden...Alles voor de man met smaak!