Bij Sixpacks.be helpen we je graag op weg naar coole en mooie dingen. Zo toonden we je onlangs nog de weg naar een keuken van Porsche!

Uiteraard allemaal zaken die door jullie enorm gewaardeerd worden maar weet dat het ook anders kan. Neem nu bijvoorbeeld de keukens hieronder… De perfecte handleiding van hoe je NIET je keuken moet inrichten.

Top 5 lelijkste keukens

Lelijke keuken 1 - De sixties keuken

De sixties keuken

In deze keuken zou je kunnen zeggen dat de paneeltjes er nog vrij ‘vintage’ uit zien. Al de rest doet pijn aan mijn ogen!

Een blauwe spoelbak en 2 verschillende soorten behangpapier die om ter lelijkst zijn.

Lelijke keuken 2 - De bijenkorf

De bijenkorf

Ik ben absoluut voor doe-het-zelvers en voor spullen ‘opfrissen’ maar komaan… Hoe haal je het in je hoofd om van je keuken een bijennest te gaan maken?

De kleur geel past trouwens ook bijzonder goed bij de rest van de keuken zo te zien.

Lelijke keuken 3 - Het Grieks restaurant

Het Grieks restaurant

Ik kan me voorstellen dat het hier de bedoeling was van een Provencaals of Grieks effect te bekomen.

Eén raad voor de eigenaar van deze keuken: boek een reis naar zuid Frankrijk of naar Griekenland en neem wat foto’s. Hiervan krijgt de gemiddelde Griek spontaan krampen!

Lelijke keuken 4 - Fermette stijl

De fermette stijl

Is dit nu fermette stijl? Is deze keuken rechstreeks op de baksteen geplaatst? Is er iemand in heel de wereld die dit mooi vind??

Er ontbreekt zelfs één van de schuiven. Ik vraag me echt af wat voor mensen zich hier in thuis voelen.

De lelijkste keuken van allemaal

De winnaar!

Wow… wat moet je hier over schrijven? Aan die frigo zie je duidelijk dat het een gezellig actief gezinnetje is dat waarschijnlijk veel tijd in de keuken doorbrengt.

Maar die keuken! Proficiat, dit is officieel de lelijkste keuken die ik op het internet kon vinden!

 

Welke keuken staat voor jou op nummer 1 in de ‘Top 5 lelijke keukens’?
Heb je zelf nog lelijkere foto’s gevonden? Laat het ons weten via de commentaren!

 

 

https://i1.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2013/10/auch.jpg?fit=300%2C200&ssl=1https://i1.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2013/10/auch.jpg?resize=150%2C150&ssl=1KristofKeukensTop lijstenkeukenBij Sixpacks.be helpen we je graag op weg naar coole en mooie dingen. Zo toonden we je onlangs nog de weg naar een keuken van Porsche! Uiteraard allemaal zaken die door jullie enorm gewaardeerd worden maar weet dat het ook anders kan. Neem nu bijvoorbeeld de keukens hieronder... De perfecte...Alles voor de man met smaak!