Meteen naar de inhoud
Home » Restaurant De Ceder in Kruibeke

Restaurant De Ceder in Kruibeke

We gaan maar ineens met de deur in huis vallen: Restaurant De Ceder in Kruibeke is één van onze favoriete restaurants!

Je hebt in het restaurant de keuze uit verschillende menus en twee daarvan zijn echt heel interessant. Voor 37 euro heb je de Lekker Waasland menu waarvoor ze een vermelding in de Bib Gourmand hebben gekregen en als je op een vrijdagavond gaat kan je kiezen voor het Vrijdagavond menu. Bij die laatste krijg je ook 3 gangen maar in de menu zit de aperitief, de aangepaste wijnen en de koffie inbegrepen. Heel lekker en heel populair dus op tijd reserveren is hier echt wel de boodschap.

De gerechten zijn seizoensgebonden en variëren geregeld maar alles is altijd heel verfijnd. Wat ook leuk is, is dat ze hier bijna alles zelf maken. De broodjes, de koekjes bij de koffie, enz. Alles wordt in huis gemaakt en dat proef je natuurlijk.

Wijn- en kaasliefhebbers komen in De Ceder ook aan hun trekken want de wijn en de kaas worden geselecteerd door een bekroonde sommelier.

Je merkt gewoon dat hier een team van professionals aan het werk is. Ik ben hier reeds verschillende keren geweest en de ontvangst en de bediening zij altijd tot in de puntjes in orde!

Veel meer ga ik er niet over zeggen… Je moet het zelf maar gaan testen.

Hieronder nog een paar foto’s van de gerechtjes die we de laatste keer hebben gegeten.

Trio van varken

de ceder

B&B Ceder 10

Sinds kort is er naast het restaurant ook een B&B geopend. Dit is misschien interessant voor mensen die niet direct in de buurt van Kruibeke wonen. Ik heb zelf nog niet gelogeerd in deze B&B maar de commentaren op internet zijn zeer goed.

Kruibeke is vlakbij Antwerpen dus mensen die een dagje Antwerpen plannen en nadien lekker willen eten en slapen in een gloednieuwe en luxueuze B&B moeten dit zeker eens bekijken!

De kamers zijn te boeken via bijvoorbeeld Trivago, daar heb je meestal de scherpste prijs (zoeken op Ceder 10 of Kruibeke).

 

Ben je hier al gaan eten of logeren? Laat ons even weten wat je er van vond!

 

Facebook Comments Box

Wat denk jij? Laat het hieronder weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een cadeautje met Champagne?

Zoek dan zeker niet verder! Wij hebben prachtige en originele

gepersonaliseerde cadeaus voor elke gelegenheid in onze shop.

Bedankt voor je bezoek!
Wil je ons ook een klein beetje steunen?
Jouw LIKE op Facebook helpt ons echt vooruit!

%d bloggers liken dit: