Ik ben best trots op mijn blog voor mannen! Veel bezoekers, veel commentaren, enz. en dat allemaal zonder eigenlijke reclame te maken. Als er echter één mannensite is waar ik stiekem wel een beetje jaloers op ben, dan is het wel Luxuryformen.com. Dit is echt wel de plek om een luxe cadeau voor een man te scoren.

Luxury For Men is natuurlijk geen echte blog (er staan wel blog artikels op) maar wel een top webshop voor mannen die houden van een beetje luxe.

En laat ons eerlijk zijn, de meeste moderne mannen houden zijn niet vies van een beetje luxe en bling bling. Ik ook niet hoor, daarom geef ik jullie hieronder graag wat meer info over de webshop van Luxury For Men.

Waarom een bezoekje brengen aan Luxury for Men?

Hierboven schreef ik het al ik vind het een top webshop! De producten die ze aanbieden zijn natuurlijk eerder gadgets maar altijd heel tof om ze te krijgen of om ze cadeau te geven.

luxe cadeau

In het assortiment zit ook een beetje vanalles maar de nadruk ligt altijd op het feit dat het een luxe cadeau moet zijn. Je hebt veel drank, sieraden, kleding accessoires en ook verzorgingsproducten en parfum.

De site zit goed ineen qua navigatie en voor wie niet veel inspiratie heeft staan er ook lijstjes op waarop je kan kiezen.

 

Kennen jullie deze site al of hebben jullie hier al dingen besteld? Laat even weten in de commentaren wat jullie ervaringen zijn aub.

Meer info vind je uiteraard op de website zelf:  Luxuryformen.com.

 

Volg mij op Social Media:https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2019/10/luxury-uitgelicht.jpg?fit=600%2C450&ssl=1https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2019/10/luxury-uitgelicht.jpg?resize=150%2C150&ssl=1KristofLifestyleVoor Papa'sIk ben best trots op mijn blog voor mannen! Veel bezoekers, veel commentaren, enz. en dat allemaal zonder eigenlijke reclame te maken. Als er echter één mannensite is waar ik stiekem wel een beetje jaloers op ben, dan is het wel Luxuryformen.com. Dit is echt wel de plek om een...Alles voor de man met smaak!