Je nodigt wat vrienden uit; pintjes, whisky en nog iets te eten. Een stapel pizza’s is dan erg handig. De vegetariërs eten zonder problemen mee, je staat geen uren in de keuken en iedereen vindt het lekker. Deze keer geen artikel over de culinaire toppers en aanraders in pizzaland, maar een handige keukentip!

Het probleem is iedereen wel gekend: die grote, dampende pizza’s zet je op tafel en pizzaschaardan moet je nog beginnen met te snijden. Vet aan je handen, veel te warm om vast te houden en de pizza ligt al op een schotel waar je je mes eigenlijk liever niet op wilt afbotten. Er zijn een aantal “oplossingen” voor gevonden; de redelijk bizar uitziende pizzaschaar (zie rechts) en het toch altijd onhandig pizzasnijrollertje..  (onder de schaar). Maar het kan eenvoudiger en zonder overbodige keukenmateriaal!

De Gouden TIP: Voor je een Diepvriespizza in de oven steekt: snij hem eerst in stukken! Dan moet je niet nadien je handen verbranden aan die warme stukken en kan iedereen er gewoon een spietje afnemen.

Zo supersimpel dat je je afvraagt waarom we het niet allemaal zo doen.pizza roller..

 

Is je pizza geleverd zonder te snijden en moet je hem toch achteraf snijden, dan heb je deze Fred Pizza Boss nodig:

 

Fred Boss pizzasnijder

Volg mij op Social Media:https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2013/11/stukje-pizza.jpg?fit=363%2C245&ssl=1https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2013/11/stukje-pizza.jpg?resize=150%2C123&ssl=1RafFoodpizza,snijdenJe nodigt wat vrienden uit; pintjes, whisky en nog iets te eten. Een stapel pizza's is dan erg handig. De vegetariërs eten zonder problemen mee, je staat geen uren in de keuken en iedereen vindt het lekker. Deze keer geen artikel over de culinaire toppers en aanraders in pizzaland,...Alles voor de man met smaak!