Ik heb weer een super webshop voor mannen voor jullie gevonden! Deze keer gaan we het hebben over 2Trendy, een Scandinavische webshop die nu ook in Belgie en Nederland wil doorbreken.

Eerlijk gezegd had ik tot voor kort ook nog nooit van 2Trendy gehoord maar ik heb de shop nu al bij mijn favorieten gezet. Ze hebben een ruim aanbod in mannenkleding en het beste van al is dat de kleding echt niet duur is.

Merken zoals Jack&Jones, Eastpak en Nike kent iedereen natuurlijk maar er staan ook heel wat merken tussen die hier totaal onbekend zijn. Ik vermoed dat dat dan typische Scandinavische merken zullen zijn.

Die merken zijn sowieso al een tijd in opmars hier bij ons want er zijn heel wat mannen winkels waar je een paar merken al kan vinden.

Jassen van RVLT

Momenteel ben ik op zoek naar een winterjas en ook die kan je vinden op de deze site. Eén van die merken waar ik nog niet eerder van gehoord had is RVLT.

Ik draag sowieso niet graag kleding die iedereen aanheeft dus voor mij is het prima dat dit merk eerder onbekend is.

Er zitten tussen de jassen van RVLT echt een paar mooie modellen tussen. Deze twee zie ik bijvoorbeeld echt wel zitten:

jassen rvlt

De jas hieronder vind ik ook leuk maar ik denk dat die minder warm zal zijn dan de twee hierboven:

De andere modellen kan je hier terugvinden: https://www.2trendy.nl/shop/rvlt-jassen-505s1.html

En? Hadden jullie al gehoord van 2Trendy? En wat denken jullie van de jassen? Een voorkeur voor een bepaald model?

Laat maar weten in de commentaren!

Volg mij op Social Media:https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2019/10/jassenrvlt.jpg?fit=600%2C450&ssl=1https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2019/10/jassenrvlt.jpg?resize=150%2C150&ssl=1KristofLifestyleIk heb weer een super webshop voor mannen voor jullie gevonden! Deze keer gaan we het hebben over 2Trendy, een Scandinavische webshop die nu ook in Belgie en Nederland wil doorbreken. Eerlijk gezegd had ik tot voor kort ook nog nooit van 2Trendy gehoord maar ik heb de shop nu...Alles voor de man met smaak!