Deze chocoladepatatjes zijn eens een afwisseling bij de massa paaseieren die ons jaarlijks overspoelt. Lekker makkelijk en toch een ander smaakje.

Wat heb je nodig voor chocoladepatatjes:

  • 200 gr. marsepein (of je koopt hem, of je maakt hem gewoon zelf natuurlijk)
  • 50 gr. donkere chocolade

Hoe maak je chocoladepatatjes:

  • Chocolade half uurtje de vriezer in.
  • Bevroren chocolade raspen tot fijn poeder
  • Marsepein in bolletjes rollen en door het chocoladepoeder rollen. (of je maakt andere vormpjes; je verbeelding is de grens)

KLAAR.

 

https://www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2014/04/chocoladeschilfers.jpghttps://www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2014/04/chocoladeschilfers-300x240.jpgRafFoodchocoladeDeze chocoladepatatjes zijn eens een afwisseling bij de massa paaseieren die ons jaarlijks overspoelt. Lekker makkelijk en toch een ander smaakje. Wat heb je nodig voor chocoladepatatjes: 200 gr. marsepein (of je koopt hem, of je maakt hem gewoon zelf natuurlijk) 50 gr. donkere chocolade Hoe maak je chocoladepatatjes: Chocolade half uurtje de vriezer in. Bevroren chocolade...Alles voor de man met smaak!