Beetje vreemde titel maar ik was me net aan het bedenken dat ik van Sinterklaas of voor Kerstmis of Nieuwjaar dikwijls spullen krijg die ik ofwel al heb of waar ik niet veel mee kan doen.

Pas op, ik ben blij met wat ik krijg hoor, daar niet van. Nee, ik ben zeker niet ondankbaar maar ik dacht dat het toch ook anders kan.

Momenteel ben ik met mijn vrouw ons huis volledig aan het renoveren en het zou misschien mooi zijn mochten er in mijn schoentje een paar items liggen die daarbij zouden kunnen helpen. Ik heb zelfs al een idee over wat dat zou kunnen zijn: verlichting!

Uiteraard hebben we al verlichting maar ik wil van de renovatie gebruik maken om al onze lichten en lampen te pimpen zodat alles piekfijn in orde is.

Nieuwe verlichting in huis

Nieuwe lampen kopen is niet goedkoop dus ik vind het idee om ze cadeau te vragen nog niet zo slecht gevonden.

Omdat het liefst niet te duur mag zijn ga ik online lampen kopen. Je kan natuurlijk in de Brico of in de Gamma lampen kopen maar tegenwoordig heb je op gespecialiseerde websites veel meer keuze aan betere prijzen dus waarom zou je dan daar niet kopen.

Ik heb wel een paar goede ideeën over de uitvoering ook.

LED verlichting

Alles moet LED worden. Niet alleen omdat dit momenteel de voordeligste verlichting is maar ook omdat je tegenwoordig LED verlichting in alle kleuren en vormen hebt. Heel leuk is dat je ook van die platte inbouwspots hebt die veel minder plaats innemen dat traditionele spots. Vroeger was LED nogal koud licht maar dat is tegenwoordig niet meer waar. Je kan alle kleurtemperaturen krijgen.

Indirect licht

Vind ik heel cool! In de jaren 70 deden ze dit geregeld maar de laatste jaren is het wat uit de mode geraakt. Onterecht want indirect licht geeft zo’n rustgevende sfeer!

Onlangs was ik bij iemand die in zijn badkamer achter een muurtje een ledstrip had gehangen die van kleur kon veranderen. Supercool!

 

Je leest het… Ik zie het volledig zitten, nu enkel nog hopen dat de Sint of de Kerstman mijn berichtje ook leest!

Volg mij op Social Media:https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2017/10/verlichting-badkamer.jpg?fit=600%2C450&ssl=1https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2017/10/verlichting-badkamer.jpg?resize=150%2C150&ssl=1KristofLifestyleverlichtingBeetje vreemde titel maar ik was me net aan het bedenken dat ik van Sinterklaas of voor Kerstmis of Nieuwjaar dikwijls spullen krijg die ik ofwel al heb of waar ik niet veel mee kan doen. Pas op, ik ben blij met wat ik krijg hoor, daar niet van. Nee,...Alles voor de man met smaak!