Meteen naar de inhoud
Home » Boeken voor mannen: deze moet je toch een keer lezen!

Boeken voor mannen: deze moet je toch een keer lezen!

Normaal doe ik niet aan goede voornemens maar dit jaar heb ik me toch iets voorgenomen en dat is van meer boeken te gaan lezen. Er was een tijd dat ik meerdere boeken per week las en dat miste ik toch een beetje. Op social media wordt ik de laatste tijd trouwens ook constant gespamd door advertenties in de zin van “Every man should read this” etc. en dat heeft me misschien ook een beetje getriggerd om een paar goede boeken voor mannen te gaan uitzoeken.

In ieder geval, ik heb er recent twee gelezen en die deel ik hieronder met jullie. Ik lees ook wel graag eens een goede thriller of biografie maar de boeken hieronder zijn nu toevallig twee boeken die over persoonlijke ontwikkeling gaan.

Beide boeken zijn zeker interessant om als man te lezen!

boeken voor mannen

Think and Grow Rich – Napoleon Hill

Ik kan natuurlijk niet spoilen maar kort samengevat gaat dit boek over ‘de formule voor een succesvol leven‘.

Waarschijnlijk kan je online onmiddellijk nog een paar tientallen boeken vinden die allemaal hetzelfde beweren maar wat dit boek zo speciaal maakt is dat het reeds uitgegeven is in 1937 en dat het nog altijd één van de best verkochte boeken in zijn soort is.

Of je na het lezen van dit boek gegarandeerd miljonair gaat worden kan ik je niet beloven maar er staan absoluut een paar zeer interessante zaken in!

It’s all in the mind!

De edele kunst van not giving a fuck – Mark Manson

Je kan het misschien al raden maar dit boek trok mijn aandacht door de catchy titel. Not giving a fuck, dat klinkt goed!

In tegenstelling tot wat je misschien denkt gaat het niet over het feit dat je je vanaf nu letterlijk van niks meer een fuck moet aantrekken. Integendeel eigenlijk, af en toe zou je eens iets in je leven wél moeten aanpakken om verder te kunnen met de rest…

Hoe je dat doet lees je uiteraard in het boek zelf.

Wat mij betreft een boek dat je zeker een keer gelezen moet hebben. Het is grappig geschreven en het leest supervlot en je neemt er zeker iets van mee.

 


Beide boeken zijn verkrijgbaar bij de betere boekhandel. Ook online kan je ze natuurlijk vinden en als je van plan bent om online te bestellen, kijk dan eerst eens even op Kortingscode.be. Je weet nooit of je het ergens goedkoper kan scoren!

(Hoewel ik dus zeker niet aan goede voornemens doe is zoveel mogelijk korting pakken ook één van mijn voornemens dit jaar!)

Zo, ik hoop dat je er wat aan hebt en als je zelf nog goede boeken voor mannen tegenkomt, laat het dan zeker weten in de commentaren onder dit artikel!

 

 

Facebook Comments Box

Wat denk jij? Laat het hieronder weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een cadeautje met Champagne?

Zoek dan zeker niet verder! Wij hebben prachtige en originele

gepersonaliseerde cadeaus voor elke gelegenheid in onze shop.

Bedankt voor je bezoek!
Wil je ons ook een klein beetje steunen?
Jouw LIKE op Facebook helpt ons echt vooruit!