Meteen naar de inhoud
Home » Vanuit je tuin naar de Provence of het Verre Oosten

Vanuit je tuin naar de Provence of het Verre Oosten

Gezellig feestje in de tuin? BBQ voor al je vrienden of gewoon lekker relaxen in je tuin met een glaasje wijn? Je moet het ons niet vertellen, bij Sixpacks.be laten we geen gelegenheid liggen om één van voorgenoemde zaken te doen.

Mijn eigen tuin is zowieso al erg geschikt om mensen te ontvangen maar nu heb ik iets ontdekt dat ik mij asap ga bestellen en wat volgens mij een echte meerwaarde gaat zijn. Op de site van tuinposter.be kan je levensgrote doeken bestellen met een foto naar keuze. De foto’s zijn bijna allemaal taferelen van idyllische plaatsen overal ter wereld.

Ik heb hieronder een paar voorbeelden gezet van tuinposters waarvan ik denk dat ze bijzonder geslaagd zijn.

tuinposter-raam

tuinposter-caraiben

Beide voorbeelden zijn mooi geïntegreerd in de bestaande tuin en geven een wijdser gevoel aan de tuin. De onderste met het strandlandschap zal misschien beter tot zijn recht komen op warme dagen maar de bovenste is een topper die heel het jaar door past.

Wat zijn tuinposters?

Een tuinposter mag je vrij letterlijk nemen. Het is een poster maar dan niet van papier maar van weerbestendig doek. Ik heb op hun site gelezen dat ze, afhankelijk van het ophangsysteem, doeken kunnen leveren tot 4m x 10m! Op elke doek geven ze 3 jaar kleurgarantie dus in dat opzicht loop je weinig risico.

Op de site zelf staan redelijk veel voorbeelden maar als je wil kan je ook je eigen foto doorsturen.

Of het iets helemaal nieuw is weet ik niet maar ik ken in ieder geval nog niemand die het in zijn tuin heeft hangen… Ik moet het nog even bespreken met mijn vrouw maar binnenkort een BBQ met een lavendelveld op de achtergrond zie ik wel zitten!

Meer info kan je vinden op de site van www.tuinposter.be.

Hieronder nog enkele geslaagde voorbeelden. De foto’s heb ik rechtstreeks van hun site gehaald dus dit zijn real-life voorbeelden:

tuinposter-budhabeeld

tuinposter-weide

tuinposter-deur

 

 

Facebook Comments Box

Wat denk jij? Laat het hieronder weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een cadeautje met Champagne?

Zoek dan zeker niet verder! Wij hebben prachtige en originele

gepersonaliseerde cadeaus voor elke gelegenheid in onze shop.

Bedankt voor je bezoek!
Wil je ons ook een klein beetje steunen?
Jouw LIKE op Facebook helpt ons echt vooruit!