Verloren brood, wentelteefjes voor de Hollanders, is altijd een topper hier in huis! De ene doet er suiker over, de andere doet er choco over of een combinatie van de twee. Normaal gebruik je gewoon melk en eieren maar wat als je nu eens verloren brood met chocomelk zou maken?

Die vraag stelde ik mij onlangs ook dus dan zat er maar één ding op, oud brood verzamelen en verloren brood met chocolademelk maken!

verloren brood met chocomelk

Recept verloren brood met chocomelk

Veel recept is er natuurlijk niet aan, ik neem aan dat iedereen dit wel al eens gemaakt heeft.

De ingrediënten hieronder zijn voor ongeveer 10 sneden verloren brood te maken.

  • 3 eieren
  • 250 ml chocomelk
  • boter

Doe de eieren en de chocolademelk in een kom, meng alles goed door elkaar en laat ondertussen de boter smelten in een pan.

Haal een boterham door het ei-chocomelk mengsel en bak die aan beide zijden mooi bruin in de pan. Als je een grote pan hebt doe je er twee tegelijk natuurlijk.

Tussen elke bakbeurt best toch even inboteren zodat er niks aanbakt.

Serveren en goed veel choco, suiker of confituur op doen!

Smakelijk!

 


 

Als je dit recept lekker vind kijk dan ook eens naar onze sandwich recepten

 

Volg mij op Social Media:https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2020/04/verloren-brood-met-chocomelk.jpg?fit=600%2C450&ssl=1https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2020/04/verloren-brood-met-chocomelk.jpg?resize=150%2C150&ssl=1KristofFoodVoor Papa'sbrood,choco,hapjeVerloren brood, wentelteefjes voor de Hollanders, is altijd een topper hier in huis! De ene doet er suiker over, de andere doet er choco over of een combinatie van de twee. Normaal gebruik je gewoon melk en eieren maar wat als je nu eens verloren brood met chocomelk zou...Alles voor de man met smaak!