Wat koop voor een man die graag bier drinkt?! Geen verwenbon van Bongo, geen das met tekenfilmfiguurtjes en al zeker geen sokken! Nee, een bierdrinker doe je plezier met bier! (Het rijmt maar het is dan ook de waarheid.)

Bij Yoursurprise.be hebben ze het ideale cadeau voor de bierliefhebber. Ze hebben er namelijk verschillende bierpakketten die je kan personaliseren met een tekst of een foto. Het is origineel en bijzonder geschikt voor een verjaardag of een andere gelegenheid.

bierpakket-internationaal bierpakket-trappist

Een origineel cadeau voor de bierliefhebber

Zelf lust ik ook af en toe wel een biertje en ik denk dat men voor iedereen wel iets heeft. Er zitten pakketten tussen met een selectie van Belgische bieren, trappisten, internationale bieren enz. Je kan kiezen voor kleine flesjes of voor een grote fles.

Bij de kleine flesjes kan je de verpakking personaliseren en bij de grote flessen kan je het etiket laten aanpassen.

Meer info vind je op: www.yoursurprise.be

bierpakket-belgisch 804191d7bd4afe37a1850e6da2b7ae61

 

Volg mij op Social Media:https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2015/09/bierpakket-trappist-uitgelicht.jpg?fit=398%2C296&ssl=1https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2015/09/bierpakket-trappist-uitgelicht.jpg?resize=150%2C150&ssl=1KristofDrankGadgetsbier,cadeau,gadgetWat koop voor een man die graag bier drinkt?! Geen verwenbon van Bongo, geen das met tekenfilmfiguurtjes en al zeker geen sokken! Nee, een bierdrinker doe je plezier met bier! (Het rijmt maar het is dan ook de waarheid.) Bij Yoursurprise.be hebben ze het ideale cadeau voor de bierliefhebber. Ze...Alles voor de man met smaak!