Over gin hebben we wel al één en ander geschreven. Sterker nog, op een gegeven moment hadden we zelfs het gevoel dat er zowat elke dag een nieuwe gin op de markt kwam… Onbegonnen werk dus om over alle nieuwe gins een artikel te maken maar voor deze Cannabis Gin maken we nog eens een uitzondering.

De volledige naam van deze gin is ‘Cannabis Sativa”, een verwijzing naar de plant uiteraard. Jammer voor sommigen misschien maar in tegenstelling tot bij de plant zal je van deze gin zal je niet high worden. De producent heeft er natuurlijk voor gezorgd dat de werkzame stof van cannabis, THC, niet meer in het drankje zit. De kans dat je je flessen anders verkocht krijgt in de winkel is wel heel klein.

Ik heb zo’n vermoeden dat je in de speciaalzaken wel cannabis gin kan krijgen waar alles er nog op en aan zit maar die ben ik voorlopig nog niet tegengekomen.

cannabis gin

Hoe smaakt de Cannabis Gin?

Op smaakgebied hebben de liefhebbers meer geluk! Op de site van Ginsonline lees ik namelijk het volgende:

Dutch Windmill ontwikkelde deze groene cannabis gin met een duidelijk cannabis smaak. Deze wordt nog versterkt door het gebruik van kardemom en wordt afgerond door zachte vanille.

Een mens zou bijna schrik krijgen om er nog tonic bij te gieten…

Ik heb hem zelf nog niet gedronken maar laat gerust weten in de commentaren of het effectief naar wiet smaakt als jij hem al gedronken hebt.

De gin is online te koop bij verschillende webshops en dus ook bij Ginsonline.be.

Voor wie nog moest twijfelen, deze gin komt uit Nederland en is gemaakt in Amsterdam. 🙂


Onze andere artikels over gin lees je hier.

Volg mij op Social Media:https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2018/10/cannabis-gin.jpg?fit=600%2C450&ssl=1https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2018/10/cannabis-gin.jpg?resize=150%2C150&ssl=1KristofDrankcannabis,ginOver gin hebben we wel al één en ander geschreven. Sterker nog, op een gegeven moment hadden we zelfs het gevoel dat er zowat elke dag een nieuwe gin op de markt kwam... Onbegonnen werk dus om over alle nieuwe gins een artikel te maken maar voor deze Cannabis...Alles voor de man met smaak!