Kijk… Zo krijgt het WK voetbal 2014 toch nog iets interessant voor mensen die helemaal niet houden van voetbal. Op onderstaande infographic staan bieren uit alle landen die meespelen op het toernooi.

Er staan heel wat bieren op waarvan ik nog nooit gehoord heb maar ik kan me niet van de indruk ontdoen dat het telkens gaat om de sponsors van de nationale ploeg. Ik weet het zeker van Jupiler en Heineken dus waarschijnlijk zal de rest ook wel kloppen.

Laat het effe weten als jij al eens een Solibra of een Sarajevska Pivera hebt gescoord!

Blijkbaar hebben ze in het land van de Ayatholla’s ook bier maar daar zit geen alcohol in. (weten we dan ook weer ineens)

Bieren van het WK2014

Volg mij op Social Media:https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2014/06/bierenvanhetwk.jpg?fit=300%2C200&ssl=1https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2014/06/bierenvanhetwk.jpg?resize=150%2C150&ssl=1KristofDrankTop lijstenbierKijk... Zo krijgt het WK voetbal 2014 toch nog iets interessant voor mensen die helemaal niet houden van voetbal. Op onderstaande infographic staan bieren uit alle landen die meespelen op het toernooi. Er staan heel wat bieren op waarvan ik nog nooit gehoord heb maar ik kan me niet van...Alles voor de man met smaak!