“Whisky on the rocks” is zo een uitdrukking die ik al van kleins af aan ken. Waarschijnlijk heb ik dat ooit eens ergens opgepikt op tv maar ik snapte het vroeger niet … Rocks , dat is toch rotsen??!

Ondertussen begrijp ik gelukkig  al dat men met “on the rocks” wil zeggen dat er ijs in zit. Over het feit of er zowieso wel ijs in een whisky hoort ga ik mij niet uitspreken. Voor de ene is het een must en voor de andere is het absoluut not done.

Wil je hierover een polemiek starten dan mag dat altijd in de commentaren.

Persoonlijk lust ik er wel een paar ijsblokjes in dus onderstaand product vind ik redelijk cool!

Het zijn echte rotsblokjes (whisky-stenen) die gekoeld in je glas gaan.

Whisky stenen

 

Waarom whisky stenen?

Dan rest nog wel de vraag waarom iemand in godsnaam een paar stenen in zijn kostbare whisky zou gooien.

Wel ten eerste om de blokjes bevroren water te vervangen door iets dat veel meer het beeld van de wilde Highlands oproept.

Veel whisky drinkers zijn bovendien mannen en mannen houden van gadgets! Ideaal dus ook om dit aan een man cadeau te doen. Hij zal er met veel plezier mee uitpakken tijdens zijn volgende degustatie.

Heb je ervaring met deze rotsjes? Geef dan zeker je mening in de commentaren!

Wil je ze kopen? Klik dan hier.

 

Volg mij op Social Media:https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2013/09/stenen-in-whisky.jpg?fit=300%2C200&ssl=1https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2013/09/stenen-in-whisky.jpg?resize=150%2C150&ssl=1KristofDrankGadgets'Whisky on the rocks' is zo een uitdrukking die ik al van kleins af aan ken. Waarschijnlijk heb ik dat ooit eens ergens opgepikt op tv maar ik snapte het vroeger niet ... Rocks , dat is toch rotsen??! Ondertussen begrijp ik gelukkig  al dat men met 'on the rocks'...Alles voor de man met smaak!