Meteen naar de inhoud
Home » SodaStream heeft top samenwerking met Pepsi!

SodaStream heeft top samenwerking met Pepsi!

SodaStream kennen jullie ondertussen wel al, dat zijn die toestellen waar je thuis zelf spuitwater mee kan maken. Niks nieuws zul je zeggen maar dat klopt niet helemaal. Sodastream heeft nu namelijk een samenwerking met Pepsi!

Ik heb ondertussen een Sodastream thuis én ik heb ook het Pepsi pakket erbij en ik kan jullie zeggen dat dit echt wel top is. Hieronder wat meer uitleg maar check eerst al even de doos waarin het toestel is aangekomen:

De doos is helemaal in de vorm van een drank-automaat en als je het klepje opendoet onderaan zie je de herbruikbare fles zitten waar de drank in moet komen.

In de doos zelf zit niet alleen Pepsi maar ook Pepsi Max, Mirinda en 7Up gewoon en light.

De flesjes hieronder bevatten een soort siroop die je bij je bruiswater moet doen en je fles Pepsi cola is klaar. Eigenlijk dus net zoals ze het in de fabriek ook doen.

Uiteraard zijn alle merken die er bij zitten van het Pepsi merk en zal je niks van de Coca Cola groep vinden. Persoonlijk vind ik dat helemaal niet erg. Een frisse Pepsi Max kan zeker smaken en 7Up was vroeger één van mijn lievelingsdrankjes!

Uiteraard zit de machine zelf ook in de doos. Voor wie niet weet hoe zo’n SodaStream machine werkt leg ik het nog vlug even uit.

De zwarte machine op de foto hieronder dient om bruiswater te maken. Je hebt geen elektriciteit nodig dus je kan het zelfs in de tuin meenemen als je wil. In de machine steek je een gasflesje dat gaat zorgen voor de bubbels. Je vult je herbruikbare kan met kraantjeswater drukt op de knop en je hebt bruiswater. Dit kan je zo gebruiken of je kan het aanlengen met één van de siropen om er een drank naar keuze van te maken.

Eerder hadden ze ook al een soort mojito en orange smaak maar deze Pepsi collectie maakt het echt nog wel een pak interessanter. Top voor mezelf maar zeker ook voor de kinderen want die hebben ondertussen al alle smaken getest!

 

Wat denken jullie ervan? Hebbedingetje of niet? Laat het even weten in de commentaren hieronder!

Facebook Comments Box

1 reactie op “SodaStream heeft top samenwerking met Pepsi!”

  1. Jaaaa!!! Voor mij is dit echt een hebbedingetje, ik wil hem al heel lang, heel graag alleen dan heb je weer zo’n apparaat.. waar zet je die nu weer neer. Mijn hele keuken staat al vol met apparaten hahaha

Wat denk jij? Laat het hieronder weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een cadeautje met Champagne?

Zoek dan zeker niet verder! Wij hebben prachtige en originele

gepersonaliseerde cadeaus voor elke gelegenheid in onze shop.

Bedankt voor je bezoek!
Wil je ons ook een klein beetje steunen?
Jouw LIKE op Facebook helpt ons echt vooruit!