Jullie hebben allemaal wel al eens ‘een pizza’ gegeten maar ik ben er zeker van dat je de 40 pizza’s van op deze tekening nog niet allemaal gegeten hebt!

(Indien wel, proficiat! U mag uzelf een kenner noemen!)

De meeste komen mij wel bekend voor maar salade pizza, sushi pizza of stromboni ken ik absoluut niet. Ik vraag mij trouwens af of je die salade pizza dan koud of warm moet eten??

Ken jij ze wel allemaal? Laat ons weten in de commentaren de welke jij al hebt geproefd of de welke je absoluut wil proberen!

40 soorten pizza

40 soorten pizza

(Deze infographic heb ik gevonden op de site van foodrepublic.com.)

Hoeveel hebben jullie er al gegeten?

 

Volg mij op Social Media:https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2016/03/pizza-soorten.jpg?fit=600%2C450&ssl=1https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2016/03/pizza-soorten.jpg?resize=150%2C150&ssl=1KristofFoodpizzaJullie hebben allemaal wel al eens 'een pizza' gegeten maar ik ben er zeker van dat je de 40 pizza's van op deze tekening nog niet allemaal gegeten hebt! (Indien wel, proficiat! U mag uzelf een kenner noemen!) De meeste komen mij wel bekend voor maar salade pizza, sushi pizza of stromboni ken...Alles voor de man met smaak!