Meteen naar de inhoud
Home » Champagne Diogène Tissier bezoeken

Champagne Diogène Tissier bezoeken

 * Deze Champagne Diogène Tissier staat voorlopig nog op mijn to-do lijstje. Ik heb echter al een paar flessen ontvangen van familie en ik vond hem zeer goed dus ik maak alvast dit artikel op basis van wat ik tot nu toe weet. Extra informatie is altijd welkom onderaan in de commentaren.

 

Dit champagne huis is gelegen in Chavot-Courcourt, een dorpje dat net iets lager dan Epernay ligt.

Als je de foto’s hieronder bekijkt zie je dat ze een redelijk uitgebreid aanbod hebben.

champagne diogène tissier

Zelf heb ik de Extra Brut gedronken en die is echt heel goed. Op de folder zie ik echter nog een heel interessante Rosé de Saignée 100% pinot noir staan en de Azura, dat is een champagne waar bij staat ‘Champagne Ice’. Dat laatste ken ik niet maar het nodigt uit om een keer te proberen.

Qua prijzen zitten ze hier ook nog heel goed! De ‘gewone brut’ begint hier vanaf 17,50 en de extra brut die ik gedronken heb komt momenteel (oktober 2022) op 19 euro.

Zoals gezegd moet ik deze zelf nog bezoeken dus vanaf dat gebeurd is vul ik dit artikel aan met veel meer info. Voorlopig kan je alle verdere info terugvinden op hun website: https://www.champagne-diogene-tissier.com/

 


Wil je nog veel meer te weten komen over de Champagnestreek en over de vele huizen die je kan bezoeken? Lees dan zeker een keer al onze champagne info.

Ben je enkel op zoek naar nieuwe adressen om te degusteren? Bekijk dan ons artikel over Champagnehuizen die je kan bezoeken.

Facebook Comments Box

Wat denk jij? Laat het hieronder weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een cadeautje met Champagne?

Zoek dan zeker niet verder! Wij hebben prachtige en originele

gepersonaliseerde cadeaus voor elke gelegenheid in onze shop.

Bedankt voor je bezoek!
Wil je ons ook een klein beetje steunen?
Jouw LIKE op Facebook helpt ons echt vooruit!