Wie onze blog leest weet dat we graag schrijven over BBQ. Dat doen we natuurlijk omdat we houden van barbecuen! Waar we niet over schrijven maar wel erg van houden is van sport.

In dit artikel probeer ik beide te combineren. Of je nu aan fitness doet of aan een andere sport, je hebt krachtvoer nodig waar liefst niet (te) veel vet aan zit.

Ik geef jullie hieronder 6 heerlijke BBQ ideeën die geschikt zijn voor elke sportman die graag barbecuet. Eén voor één lekkere stukken vlees boordevol proteïnen.

 

6 BBQ tips voor krachtsporters

 

Als het echt niet anders kan mag je er hier en daar nog wat saus bijdoen maar rustig aan of er komt niks van die Sixpack!

Hou je van BBQ? Check even onze BBQ winkel!

Volg mij op Social Media:https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2014/06/kippenborst-uitgelicht.jpg?fit=300%2C201&ssl=1https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2014/06/kippenborst-uitgelicht.jpg?resize=150%2C150&ssl=1KristofFoodbarbecue,BBQ,vleesWie onze blog leest weet dat we graag schrijven over BBQ. Dat doen we natuurlijk omdat we houden van barbecuen! Waar we niet over schrijven maar wel erg van houden is van sport. In dit artikel probeer ik beide te combineren. Of je nu aan fitness doet of aan een...Alles voor de man met smaak!