Meteen naar de inhoud
Home » Gezonde snacks van Good 4U

Gezonde snacks van Good 4U

Het ziet er niet naar uit dat we binnenkort al terug op restaurant mogen dus kijk ik geregeld rond naar nieuwigheden die ik thuis kan proberen. Wie onze blog een beetje kent weet dat dit quasi altijd te maken heeft met vlees, bier of champagne. Maar geloof het of niet, door al dat lekkers moet een mens ook al eens uitkijken naar iets gezondere alternatieven.

Ik denk dat ik nu weer iets tegengekomen ben dat ideaal is om in huis te hebben als gezond alternatief. Het is gemakkelijk en ook belangrijk, ondertussen ook goedgekeurd door de rest van het gezin. Ik heb het over de producten van “Good 4U“. Het komt uit Ierland maar je kan het sinds kort ook gewoon in de Colruyt vinden.

Hieronder geef ik wat meer uitleg over wat het juist is en wat de voordelen zijn.

Good 4U, ook iets voor U?

Het zijn gezonde snacks, ik zou zelfs durven zeggen een soort supplementen maar dan niet zoals we het meestal kennen. Bij supplementen denk ik al gauw aan pillen of grote potten met poeder maar dit is toch een pak aangenamer en goed bedacht.

Het komt er eigenlijk op neer dat alle producten gebaseerd zijn op zaden en bonen en in die producten heb je dan een paar categorieën. Ik heb gekozen voor salad toppers en voor snacks.

Met zo’n salad topper pimp je een simpele salade met tomaat direct om tot een volwaardige en lekkere versie. Je scheurt het zakje open, doet het erbij en klaar. In de smaken kan je variëren, ik heb nu de ‘Super Seeds‘ en de “Garlic & Chilli” getest. Lekker hoor! Je moet je trouwens niet beperken tot enkel een salade, die look-chilli zie ik ook perfect passen in een pastasaus.

De snacks werken via hetzelfde principe, je scheurt het zakje open en je kan een handje vol zaden eten. Ideaal voor als je eens geen zin  hebt in een appel of een banaan.

Conclusie

Zou ik het opnieuw meebrengen van de winkel? Ja, ik denk het wel! Alles zit goed verpakt en is lang houdbaar dus altijd handig om in huis te hebben. Op de verpakkingen staat trouwens ook dat er veel proteïnen inzitten dus het is nog goed voor de spieren ook!

Wat denken jullie ervan of hebben jullie al ervaring hiermee? Laat het maar weten in de commentaren.

Meer fan van een ander soort snacks? Check dan deze Gadgy popcorn machine een keer!

Facebook Comments Box

6 reacties op “Gezonde snacks van Good 4U”

  1. Pingback: Gezonde snacks en saladetoppings van Good4U verkrijgbaar in België - Powerblog

  2. Die salade toppers zien er heerlijk uit! Helaas geen Colruyt hier in de buurt, eens kijken of de AH het ook heeft.

  3. De verpakking spreekt mij niet direct aan, maar als de smaak maar goed is haha

  4. Aw Hoogendam

    Ik probeerde garlic en chilli salade topper, echt een aanrader ik maal er mijn salade mee en was erg verrast het is verrukkelijk maakt je salade zeker smaakvoller….
    Ik ga zeker een voorraad halen …..

Wat denk jij? Laat het hieronder weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een cadeautje met Champagne?

Zoek dan zeker niet verder! Wij hebben prachtige en originele

gepersonaliseerde cadeaus voor elke gelegenheid in onze shop.

Bedankt voor je bezoek!
Wil je ons ook een klein beetje steunen?
Jouw LIKE op Facebook helpt ons echt vooruit!