Meteen naar de inhoud
Home » Met welke cadeautjes gaat je partner écht blij zijn?

Met welke cadeautjes gaat je partner écht blij zijn?

De feestdagen komen eraan, en hoe hard je ook probeert, zij overstijgt jouw cadeaus altijd. Ze zijn net dat tikkeltje beter, persoonlijker, attenter. Dus wat kan jij je partner cadeau geven dat wél in de smaak gaat vallen, of toch tenminste toont dat je er over hebt nagedacht en je best deed? Die cadeau inspiratie vind je hier. 

Origineel, gemakkelijk en romantisch 

Een heel attent cadeau dat aangeeft dat je actief je best doet voor haar en jullie relatie gaat ze het allermeest appreciëren. Intimiteit in een relatie is onmisbaar, dus zorg dat jij aandacht hebt voor een romantisch momentje onder elkaar. Geef haar een cadeautje zoals een weekendje weg. Jij regelt het weekend, zij moet gewoon kiezen wanneer het het beste past. Je kan dit aankondigen door haar een ingepakte doos te geven met sexy lingerie dat al een voorspelling geeft van wat gaat komen, en eventueel een vragenlijst. Laat haar aanduiden, bos of zee? Zwembad of hutje? Zo kan jij gerichter zoeken naar een gepaste bestemming, rekening houdend met haar noden. 

Wishlist-cadeau’s

Ken je vrouw. Waar houdt ze zich mee bezig, en met welke snufjes kan jij haar blij maken? Met andere woorden: wat staat er op haar wishlist? Is ze nogal avontuurlijk ingesteld, en zouden gloednieuwe kampeerspullen haar blij maken? Misschien staat ze graag in de keuken en verover je haar met speciale kruiden. Ziet ze er altijd piekfijn en verzorgd uit? Investeer dan in een knap pronkstuk zoals een tas of parfum van Chloé. Een tip voor het parfum: als je niet weet welke ze leuk vindt, kun je ze een reeks mini parfumflesjes geven. Merken stellen die samen als ‘testers’ voor jou, en zo kan zij zelf nog kiezen welk parfum haar uiteindelijk het beste past. Is ze een kunstliefhebber? Dan zal ze vast fan zijn van het koopwaar van haar favoriete artiesten. Misschien zijn er juwelen die ze zelf nog niet heeft willen kopen omdat ze de prijs nét te veel vond om zelf in huis te halen, en kan jij voor deze speciale gelegenheid in haar naam investeren. Als jouw vrouw geniet van zelfzorg kan je haar een dagboek geven, huidproducten, haarproducten, een reeks meditatie- of yogalessen. Als ze graag reist kan je haar een grote kaart cadeau doen die ze op haar muur hangt. Daar kunnen jullie dan een pin zetten, delen inkleuren of stipjes zetten waar jullie samen al zijn geweest of van plan zijn naartoe te gaan. 

 

Facebook Comments Box

Wat denk jij? Laat het hieronder weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een cadeautje met Champagne?

Zoek dan zeker niet verder! Wij hebben prachtige en originele

gepersonaliseerde cadeaus voor elke gelegenheid in onze shop.

Bedankt voor je bezoek!
Wil je ons ook een klein beetje steunen?
Jouw LIKE op Facebook helpt ons echt vooruit!

%d bloggers liken dit: