Meteen naar de inhoud
Home » Philips Hue van Lampenonline – bedien het licht via de wifi!

Philips Hue van Lampenonline – bedien het licht via de wifi!

Lampen op een mannen blog? Ja hoor! Deze Philips Hue lampen zijn dan ook geen gewone lampen. Ik kende het niet maar ik heb ze net ontdekt op de site van Lampenonline en ik vind ze gewoon super.

Normaal steek je het licht aan via een drukknop of in het beste geval via een afstandbediening maar bij deze lampen van Philips heb je dat allemaal niet nodig. Je bedient het licht gewoon met je smartphone.

Hieronder geef ik jullie met plezier wat meer uitleg.

Philips Hue lampen (via Lampenonline)

Het principe is eigenlijk heel simpel. Je koopt eerst en vooral een ‘bridge’, dat is een apparaat dat je via een kabel op je router thuis moet aansluiten en waarop je tot 50 lampen kan aansluiten via je wifi netwerk.

Eens je lampen-netwerk geconfigureerd is kan je het bedienen via een app op de smartphone. Als je een Iphone hebt met de nieuwste IOS kan je de lampen ook bedienen met de Woning – App van Apple.

Wat is het verschil met een afstandbediening dan? Wel, laat ons eerlijk zijn, een afstandbediening ligt meestal op de kast of ergens waar je ze niet meer kan vinden maar een smartphone niet, die heb je altijd kort bij je.

Bovendien kan je niet alleen het licht aan en uit doen maar je kan via verschillende apps ook ‘spelen’ met het licht. Op de website van Philips Hue heb ik gelezen dat je de kleuren kan veranderen maar ook dat je het licht kan laten meegaan op de beats van je favoriete muziek. Erg leuk allemaal!

Wat heb je nodig?

Mja, dat hangt van je persoonlijke smaak af. Als je bijvoorbeeld eens gaat kijken op bij de Hue lampen op de website van Lampenonline dan zie je dat er voor ieder wat wils is. Je hebt gewone witte lampen maar ook de lampen die van kleur veranderen en ook ledstrips. Daarnaast hebben ze ook nog tafellampen die je strategisch in huis kan plaatsen om voor een bepaalde sfeer te zorgen.

Wie een beetje investeert in een paar verschillende modellen kan zijn hele huis inrichten en via de telefoon altijd voor de juiste sfeer zorgen. En ja hoor, wie toch graag op een knopje aan de muur drukt kan dat ook, je kan ook wandplaatjes kopen voor het licht te bedienen.

Hieronder zet ik nog een filmpje van Youtube zodat je zelf kan zien hoe cool het allemaal is!

 

Heb je zelf van deze lampen in huis? Laat maar weten in de commentaren wat jij er van denkt.

 

Facebook Comments Box
Tags:

Wat denk jij? Laat het hieronder weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een cadeautje met Champagne?

Zoek dan zeker niet verder! Wij hebben prachtige en originele

gepersonaliseerde cadeaus voor elke gelegenheid in onze shop.

Bedankt voor je bezoek!
Wil je ons ook een klein beetje steunen?
Jouw LIKE op Facebook helpt ons echt vooruit!

%d bloggers liken dit: