Meteen naar de inhoud
Home » Toffe gadget voor Star Wars fans!

Toffe gadget voor Star Wars fans!

Star Wars fans heb je in alle leeftijden! Mensen zoals ik die min of meer opgegroeid zijn met de eerste generatie films en dan natuurlijk de jeugd die de meer recente films en alle spin-offs kent.

Het kan natuurlijk zijn dat je denkt, ik heb alle gadgets van Star Wars al maar lees toch maar even verder want misschien dat je deze nog niet hebt.

Het is een heel eenvoudig maar superhandig ding waar je misschien nog niet aan gedacht hebt. Ik ga het namelijk hieronder even hebben over Star Wars telefoonhoesjes.

Lees snel verder hieronder voor alle info.

Star Wars telefoonhoesjes

Ik heb het al voorgehad en mijn kinderen ook dus ik kan met zekerheid zeggen dat smartphonehoesjes echt wel een must zijn voor je dure toestel. Als je je telefoon laat vallen zonder hoesje heb je met een beetje geluk enkel wat lakschade maar het kan ook veel slechter aflopen! Bij mijn zoon was heel zijn glas gebroken dus dat moest volledig vervangen worden.

Soit, we gingen het over Star Wars hebben. Op Deindesign.be kan je honderden verschillende hoesjes vinden in allerlei geuren en kleuren maar er staat ook een hele thema pagina over Star Wars op. Uiteraard heb je alle klassieke figuren zoals Yoda en Darth Vader maar ook de karakters uit de nieuwe films kan je terugvinden.

Zelf zou ik dus sowieso gaan voor één van de originals en ik zou zelfs durven zeggen dat de Darth Vader van op de foto heel veel kans maakt bij mij.

Als de kinderen mogen kiezen is de kans echter groot dat het één van twee onderstaande designs zal worden:

Jullie weten het allicht wel, deze twee komen uit de serie The Mandalorion. (Te bekijken op Disney+)

Vooral baby Yoda is mega populair bij de jeugd! Hoe het allemaal juist in elkaar zit weet ik niet want ik moet nog beginnen aan de serie.

In ieder geval, als fan moet je zeker maar eens een kijkje gaan nemen want er zit zeker een design tussen dat jij ook leuk gaat vinden. Qua prijs zijn ze evenduur als de blanco, standaard hoesjes die je in de winkel koopt dus daar moet je het niet voor laten.

Als je toch op de site zit bekijk dan ook de andere designs een keer, er zitten er nog heel leuke tussen!

 

Welk Star Wars karakter zou jij kiezen voor je hoesje? Laat het even weten in de commentaren!

Facebook Comments Box

1 reactie op “Toffe gadget voor Star Wars fans!”

  1. Zo leuk, ik zou voor Yoda gaan al vind ik dat de meeste karakters wel een plek op een telefoonhoesje verdienen en hier ook echt een fan van hoesjes, want veiligheid en bescherming voor alles en met deze mooie hoesjes is dat geen probleem.

Wat denk jij? Laat het hieronder weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een cadeautje met Champagne?

Zoek dan zeker niet verder! Wij hebben prachtige en originele

gepersonaliseerde cadeaus voor elke gelegenheid in onze shop.

Bedankt voor je bezoek!
Wil je ons ook een klein beetje steunen?
Jouw LIKE op Facebook helpt ons echt vooruit!