Meteen naar de inhoud
Home » Brasserie ‘t Kasteeltje en Willy’s Moustache

Brasserie ‘t Kasteeltje en Willy’s Moustache

Eindelijk! Vorige zaterdag zijn we eindelijk eens tot bij Brasserie ‘t Kasteeltje geraakt en achteraf zijn we ook nog gaan dansen bij Willy’s Moustache. Prima avond gehad, dat kan ik alvast zeggen.

Ik zeg ‘Eindelijk!’ omdat we al jaren zeggen dat we eens naar Willy’s Moustache moesten gaan en nu was het dus zover.

Heb je geen flauw idee waarover ik het heb? Geen probleem, ik leg het hieronder graag uit!

Willy’s Moustache

Willy’s Moustache is een discotheek in Willebroek die al vele jaren bestaat en die een beetje een special reputatie heeft. De discotheek heeft namelijk de naam van een ‘vrijgezellen discotheek’ te zijn. Ben je op zoek naar een lief? Dan moet je dus daar zijn!

Nu moet het juist lukken dat wij in onze vriendenkring een vrijgezel hebben die jarig was vorige week… Ideaal moment om eens tot daar te gaan natuurlijk!

Ik moet het zeggen, dit is een mooie en grote discotheek! Ik ken de geschiedenis niet maar ik had het gevoel dat alles nog vrij nieuw was. Vermoedelijk is het nog niet zo heel lang geleden eens grondig gerenoveerd (?) …. Qua muziek draaien ze een mooie mix van 70’s, 80’s en 90’s en af en toe een streepje house erdoor. Heel leuk voor mensen van onze leeftijd.

Persoonlijk had ik ook niet direct het gevoel dat iedereen daar op zoek was naar een lief, eerder dat het een plaats is waar je met een groep vrienden een echte leuke avond kan beleven. Het personeel is vriendelijk en de prijzen vallen voor een discotheek redelijk goed mee. Een fles bubbels heb je voor 45 euro en moet het échte champagne zijn dan moet je 100 euro neertellen.

Kijk zeker eens op hun website voor meer info: http://www.willysmoustache.be/

Op de site staan ook foto’s zodat je op voorhand al de sfeer kan inschatten.

(*) Ik was waarschijnlijk goed in form die avond want heb geen foto’s genomen. Beide foto’s komen van de websites van Willy’s Moustache en ‘t Kasteeltje

Brasserie ‘t Kasteeltje

Vlak naast de discotheek ligt Brasserie ‘t Kasteeltje. Dit is een mooi ingerichte brasserie waar je vanalles kan eten maar als je van plan bent om achteraf de beentjes nog los te gooien dan neem je best het “Dinner & Dance” menu van 45 euro.

De Dinner & Dance is een 3-gangen menu waarin je wat keuze hebt tussen de gerechten. Geen haut-cuisine maar best in orde hoor. Je kan natuurlijk ook a la carte eten en dan heb je veel meer keuze. Interessant aan het menu is dat de inkom van discotheek er ook bij zit en je kan vanuit het restaurant via een soort ‘VIP’ ingang binnen.

http://www.brasserie-kasteeltje.be/

(*) Ik was waarschijnlijk goed in form die avond want heb geen foto’s genomen. Beide foto’s komen van de websites van Willy’s Moustache en ‘t Kasteeltje

Conclusie over Willy’s Moustache

Het was de moeite! Mooie discotheek, goed sfeertje en niet te duur. Als je niet elke week gaat kan zou ik zeker het restaurant er ook bijnemen en je hebt gegarandeerd een leuke avond!

Als je elke week gaat raven of gaat dansen op zware techno-beats dan is dit misschien niet de meest geschikte plaats….

 

 

Facebook Comments Box

Wat denk jij? Laat het hieronder weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een cadeautje met Champagne?

Zoek dan zeker niet verder! Wij hebben prachtige en originele

gepersonaliseerde cadeaus voor elke gelegenheid in onze shop.

Bedankt voor je bezoek!
Wil je ons ook een klein beetje steunen?
Jouw LIKE op Facebook helpt ons echt vooruit!

%d bloggers liken dit: