Meteen naar de inhoud
Home » Dringend iets nodig? Vandaag bestellen!

Dringend iets nodig? Vandaag bestellen!

Iedereen heeft het waarschijnlijk wel al eens meegemaakt. Een goede vriend of vriendin is jarig binnen enkele dagen en je bent helemaal vergeten om een cadeautje te kopen. Even vlug naar de stad lopen is meestal niet evident maar gelukkig is er dan nog het internet.

We weten allemaal dat de grote jongens graag uitpakken met het feit dat ze zeer snel leveren maar zeg nu zelf… bij Bol.com vlug een cadeautje bestellen is niet echt origineel en je bent ook niet écht zeker dat hetgeen jij wil hebben effectief snel geleverd zal worden.

Op zo’n moment is een vergelijkingssite of een speciale verzamelsite wel handig. Hieronder bespreek ik er eentje die ik onlangs gevonden heb.

Wat als je een bestelling morgen in huis wil hebben?

Als je er zeker van wil zijn dat je bestelling morgen al aankomt moet je op zoek naar sites die het principe “vandaag besteld morgen in huis aanbieden.

Op zich is Google een mooie manier om zo’n shops te vinden maar het kan nog veel eenvoudiger en vooral veel sneller. Er bestaan allerlei verzamelsites waarop je dergelijke informatie allemaal kan vinden.

Een goed voorbeeld is Snelbinnen.nl. Op die site staan verschillende tientallen shops die allemaal morgen leveren als je vandaag besteld. Pas op, bij de meeste moet je wel voor een bepaald uur bestellen anders zal het niet lukken. Logisch ook, ze moeten ook de tijd krijgen om je bestelling te verzenden.

Je vraagt je misschien af of dat niet gevaarlijk is zo’n verzamelsite en hoe dat juist werkt….

Wel dat is heel eenvoudig: Het is zeker niet gevaarlijk. Meestal gaat het om internet-ondernemers die gespecialiseerde sites aanmaken als een soort dienst voor jou. Zij zorgen voor een mooi overzicht en zorgen dat alles netjes up-to-date is en jij kan heel snel vinden wat je zoekt. Als jij dan doorklikt op één van de logo’s en iets koopt krijgen zij een kleine commissie en zo is iedereen tevreden.

Moet jij dan meer betalen? Nee, helemaal niet! De webshops staan in ruil voor de doorgestuurde kopers een heel klein beetje van hun eigen winst af en die gaat naar de internet-ondernemer, jij als consument voelt er helemaal niks van.

Ik hou er wel van en vind het prima geregeld. Op deze manier pikt iedereen zijn graantje mee: jij die dringend iets nodig heeft, de internet-ondernemer en uiteraard de webshop in kwestie.

Hopelijk hebben jullie er iets aan en laat me zeker even weten in de commentaren wat jullie ervan denken.

Op de blog vind je trouwens nog allerlei gadget- en cadeautips!

Facebook Comments Box

Wat denk jij? Laat het hieronder weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een cadeautje met Champagne?

Zoek dan zeker niet verder! Wij hebben prachtige en originele

gepersonaliseerde cadeaus voor elke gelegenheid in onze shop.

Bedankt voor je bezoek!
Wil je ons ook een klein beetje steunen?
Jouw LIKE op Facebook helpt ons echt vooruit!

%d bloggers liken dit: