Meteen naar de inhoud
Home » Klussen in huis in het voorjaar

Klussen in huis in het voorjaar

In het voorjaar kijk ik graag eens rond in en om het huis om te zien welke klussen ik eventueel zou kunnen doen. Dit jaar heb ik dit ook gedaan en eigenlijk is alles nog redelijk in orde. Vorig jaar hebben we de tuin grondig aangepakt en de badkamer van de kinderen gerenoveerd.

Een meevaller dus!

Alleen… op dit moment brengt je spaargeld écht niks meer op dus in plaats van het op een verlieslatend spaarboekje te laten staan kan je misschien toch beter een paar kleine investeringen doen in je woning. Geen grote en dure verbouwingen maar gewoon kleinere dingen waar je blij van wordt.

Samen met mijn vrouw heb ik alles nog eens overlopen en we hebben toch nog twee dingen gevonden die we gaan aanpakken!

De badkamer

De badkamer is echt prima in orde hoor, daar gaat het niet om. Vijf jaar geleden hebben we onze badkamer helemaal laten verbouwen maar we hebben (noodgedwongen) wel op een paar dingen moeten besparen. De vloer was nog redelijk in orde dus die is blijven liggen en ook de chauffage werkte nog prima dus die is ook blijven hangen. Het is zo’n gietijzeren kanjer en het geeft veel warmte maar het past totaal niet meer in een moderne badkamer. Nu dat we terug een beetje budget hebben, hebben we dan ook besloten om een gloednieuwe paneelradiator aan te schaffen. Heel strak en perfect voor de komende jaren.

De woonkamer

In de woonkamer is het eigenlijk een beetje hetzelfde verhaal als in de badkamer: alles is in orde maar hier en daar staan nog een paar ‘antieke’ stukken die hun beste tijd hebben gehad.

In de badkamer kozen we eerder voor een functionele aanpassing maar in de woonkamer wouden we echt een nieuwe eyecatcher hebben en dat is een nieuw dressoir geworden.

Uiteraard moet je ook hier een beetje naar de praktische kant kijken zodat er net genoeg spullen in kunnen maar het allerbelangrijkste was dat het een modern en supercool meubel zou zijn!

Hoe zit dat bij jullie? Investeren jullie ook liever in je huis in plaats van je geld op de bank te laten staan? Laat het even weten in de commentaren!

 

Facebook Comments Box

Wat denk jij? Laat het hieronder weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een cadeautje met Champagne?

Zoek dan zeker niet verder! Wij hebben prachtige en originele

gepersonaliseerde cadeaus voor elke gelegenheid in onze shop.

Bedankt voor je bezoek!
Wil je ons ook een klein beetje steunen?
Jouw LIKE op Facebook helpt ons echt vooruit!

%d bloggers liken dit: