Welke cadeau moeten we nu weer kopen voor papa? Dat is een vraag die al veel mensen zich gesteld hebben vermoed ik. Een cadeau kiezen voor papa is misschien niet altijd gemakkelijk maar daarom moet je nog niet gaan afkomen met de typische das of sokken. (Terwijl ik het schrijf schiet het woord “Clichéééé” al direct in mijn hoofd, niet doen dus.)f

Er zijn tegenwoordig zoveel leuke webshops waar je wél toffe cadeaus kan vinden dus laat ons even kijken naar wat de beste en origineelste sites op dit moment zijn.

Hieronder een overzicht van winkels die ik zelf heel goed vind. Uiteraard zijn er nog heel wat andere en als jij echt een heel goede site kent, laat het dan even weten in de commentaren.

Een cadeau kiezen voor Papa

 

Megagadgets

De naam verraadt het al natuurlijk, dit is een typische gadget website. Het goede aan deze site is dat ze een heel groot assortiment hebben. Veel van die gadgets zijn uiteraard eerder prulletjes maar wie even de tijd neemt om alle artikelen te bekijken gaat zeker een tof cadeau voor papa vinden!

Voor wie het wat meer mag zijn: Ze hebben ook een duikboot van 3.000.000 of een Powernap Stoel van 19.000 euro…

De site is handig ingedeeld in allerlei categorieën waaronder een deel speciaal voor mannen.

 

Yoursurprise

een cadeau voor papa kiezenDit is absoluut één van mijn favorieten! Yoursurprise is gespecialiseerd in het personaliseren van spullen. Je kan het zo gek niet bedenken of Yoursurprise kan er een naam of foto opzetten.

Specifiek voor mannen hebben ze bijvoorbeeld gepersonaliseerde flessen bier, champagne en sterke drank. Verder vind je er truien, portefeuilles, bierglazen, foto’s, enz.

Zeker eens een kijkje nemen als je een origineel geschenk zoekt. Het gedeelte voor de papa’s vind je hier.

 

Surprisefactory (TIP!)

Heeft je papa alles al? Dan moet je op deze website zijn!

Hier kan je geen spullen kopen maar wel ‘ervaringen’. Racen met een Ferrari, bier brouwen, vliegen met een vliegtuig, enz. Allemaal dingen die je papa zeker een keer wil proberen!

Op de site staat een Top 10 met mannen cadeaus maar kijk zeker eerst eens naar alle cadeaus voor mannen, er staat zeker iets tussen waarmee je je vader een plezier kan doen.

Gadgethouse

Dit is ook een gadget site maar je vind hier toch andere spullen dan bij de vorige site die ik meegaf. Hier hebben ze bijvoorbeeld heel wat merchandise van bv. Star Wars, Game of Thrones, Marvell, enz.

Ook hier vinden we weer cadeaus speciaal voor mannen natuurlijk.

 

Ik ben er zeker van dat er nog veel dergelijke sites zijn maar ik ken ze natuurlijk niet allemaal. Als je zelf nog een goede site kent, zet maar in de commentaren. Ken je een specifiek cadeau voor papa’s dat altijd aanslaat? Laat het dan zeker ook weten!

 

https://i2.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2018/12/cadeauvoorpapa.jpg?fit=600%2C450&ssl=1https://i2.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2018/12/cadeauvoorpapa.jpg?resize=150%2C150&ssl=1KristofVoor Papa'scadeau,gadget,papaWelke cadeau moeten we nu weer kopen voor papa? Dat is een vraag die al veel mensen zich gesteld hebben vermoed ik. Een cadeau kiezen voor papa is misschien niet altijd gemakkelijk maar daarom moet je nog niet gaan afkomen met de typische das of sokken. (Terwijl ik het schrijf...Alles voor de man met smaak!