Welke cadeau moeten we nu weer kopen voor papa? Dat is een vraag die al veel mensen zich gesteld hebben vermoed ik. Een cadeau kiezen voor papa is misschien niet altijd gemakkelijk maar daarom moet je nog niet gaan afkomen met de typische das of sokken. (Terwijl ik het schrijf schiet het woord “Clichéééé” al direct in mijn hoofd, niet doen dus.)f

Er zijn tegenwoordig zoveel leuke webshops waar je wél toffe cadeaus kan vinden dus laat ons even kijken naar wat de beste en origineelste sites op dit moment zijn.

Hieronder een overzicht van winkels die ik zelf heel goed vind. Uiteraard zijn er nog heel wat andere en als jij echt een heel goede site kent, laat het dan even weten in de commentaren.

Een cadeau kiezen voor Papa

 

Megagadgets

De naam verraadt het al natuurlijk, dit is een typische gadget website. Het goede aan deze site is dat ze een heel groot assortiment hebben. Veel van die gadgets zijn uiteraard eerder prulletjes maar wie even de tijd neemt om alle artikelen te bekijken gaat zeker een tof cadeau voor papa vinden!

Voor wie het wat meer mag zijn: Ze hebben ook een duikboot van 3.000.000 of een Powernap Stoel van 19.000 euro…

De site is handig ingedeeld in allerlei categorieën waaronder een deel speciaal voor mannen.

 

Yoursurprise

een cadeau voor papa kiezenDit is absoluut één van mijn favorieten! Yoursurprise is gespecialiseerd in het personaliseren van spullen. Je kan het zo gek niet bedenken of Yoursurprise kan er een naam of foto opzetten.

Specifiek voor mannen hebben ze bijvoorbeeld gepersonaliseerde flessen bier, champagne en sterke drank. Verder vind je er truien, portefeuilles, bierglazen, foto’s, enz.

Zeker eens een kijkje nemen als je een origineel geschenk zoekt. Het gedeelte voor de papa’s vind je hier.

 

Luxury for men (TIP!)

Houdt je papa wel van een beetje bling bling? Dan moet je hier zijn!

Bij Luxury for men hebben ze allerlei leuke, klassevolle spullen. Er zitten een paar zaken tussen die redelijk prijzig zijn maar bekijk zeker de site eens want zelfs met een kleiner budget kan je hier echt een tof cadeau voor je vader kiezen.

Gadgethouse

Dit is ook een gadget site maar je vind hier toch andere spullen dan bij de vorige site die ik meegaf. Hier hebben ze bijvoorbeeld heel wat merchandise van bv. Star Wars, Game of Thrones, Marvell, enz.

Ook hier vinden we weer cadeaus speciaal voor mannen natuurlijk.

 

Ik ben er zeker van dat er nog veel dergelijke sites zijn maar ik ken ze natuurlijk niet allemaal. Als je zelf nog een goede site kent, zet maar in de commentaren. Ken je een specifiek cadeau voor papa’s dat altijd aanslaat? Laat het dan zeker ook weten!

Nog meer inspiratie nodig? Check dan dit artikel op Cynspirerend ook een keer.

Volg mij op Social Media:https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2018/12/cadeauvoorpapa.jpg?fit=600%2C450&ssl=1https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2018/12/cadeauvoorpapa.jpg?resize=150%2C150&ssl=1KristofVoor Papa'scadeau,gadget,papaWelke cadeau moeten we nu weer kopen voor papa? Dat is een vraag die al veel mensen zich gesteld hebben vermoed ik. Een cadeau kiezen voor papa is misschien niet altijd gemakkelijk maar daarom moet je nog niet gaan afkomen met de typische das of sokken. (Terwijl ik het schrijf...Alles voor de man met smaak!