Vandaag hebben we een echt streekbiertje uit het Waasland mogen proeven: De Boudelo Tripel.

Dit is een ongefilterd biertje dat een lekkere hopsmaak heeft. Een lekker bittere afdronk maakt van dit bier echt een uitstekende dorstlesser. Bitter maakt de smaakpappillen wakker en deze tripel kan dus ook uitstekend dienen als aperitief.

De naam Boudelo komt overigens van de vroegere Boudelo abdij. Vroeger gebruikte men Karwijzaad, Paradijszaad en Koriander uit de tuin van de abdij en ik zou zeggen dat je de Koriander er nog licht in kan proeven.

boudelo tripel

Conclusie Boudelo tripel

Een aangename verrassing. Geen al te zwaar bier, maar een lekker fris bier dat toch een volle smaak heeft. Een leuke ontdekking. Als je het ergens tegenkomt; niet twijfelen. Bestellen of meenemen!

Samengevat

Tripel – blond

Brouwerij Boelens

Website: www.boudelo.be

Alcoholpercentage: 8,5%

Volg mij op Social Media:RafDrankboudelo,sinaai,tripelVandaag hebben we een echt streekbiertje uit het Waasland mogen proeven: De Boudelo Tripel. Dit is een ongefilterd biertje dat een lekkere hopsmaak heeft. Een lekker bittere afdronk maakt van dit bier echt een uitstekende dorstlesser. Bitter maakt de smaakpappillen wakker en deze tripel kan dus ook uitstekend dienen als aperitief. De naam Boudelo komt overigens...Alles voor de man met smaak!