Meteen naar de inhoud
Home » De terugkeer van Zatte Vrienden

De terugkeer van Zatte Vrienden

Het zou wel eens kunnen dat er bij velen onder jullie een belletje gaat rinkelen als ik zeg zattevrienden.be. Het was jaren geleden dat ik de naam nog eens hoorde maar wat blijkt nu, de mensen achter de site hebben hem na zes jaar afwezigheid terug online gezet!

In de begindagen van het internet was zattevrienden.be de allereerste ‘ondeugende’ mannenblog in Belgie. Niemand bezocht het ooit maar iedereen kende het wel want wat kon je zien op Zatte Vrienden? Geen echte zatte vrienden maar wel zatte vriendinnen en …. tetten! U leest het goed, terwijl wij het hier houden op drank en eten gingen de mannen veel verder. Ik meen dat ik ergens gelezen had dat ze op hun hoogtepunt een kwart miljoen bezoekers per dag hadden en dat is naar Belgische normen echt wel mega! En dan op een dag was het om één of andere reden gedaan…. Ik heb nog ergens een foto en een artikel gevonden van toen ze er mee gestopt zijn:

zattevriendengedaan

Ik ken niet het exacte verhaal achter de site en waarom ze er mee opgehouden zijn maar dat is allemaal niet belangrijk. Veel belangrijker is dat ze nu terug zijn en ik kan alleen maar hopen dat het met dezelfde format als vroeger is.

Ik zeg hopen want voorlopig is het een platte kopie van Clint.be en laat ons eerlijk zijn Clint heeft een tijdje leuke content gebracht maar de laatste maanden waren ze vooral goed in riooljournalistiek en misleidende titels.

Soit, ik volg het verder op en ik leef op hoop want dit zinnetje staat op de website:

“Wij zijn terug. Met nog meer schoon madammen, bier, fun en al de rest.”

Als het met bier te maken heeft vinden wij het interessant maar wat denken jullie er van? Blij dat de site terug is of liever niet? Laat het weten in de comments!

Website bezoeken doe je hier: www.zattevrienden.be

Facebook Comments Box
Tags:

4 reacties op “De terugkeer van Zatte Vrienden”

  1. Ik denk dat ze opgekocht zijn door P-Magazine want daar redirect het domain nu naartoe :-).

  2. erwin massoels

    Ik stelde net nog de vraag aan mijn vrienden en kennissen op facebook als ze de site zatte vrienden ooit hebben gekent die een paar jaar geleden ineens mee gestopt waren,en dat ik hem nog dagelijks mis,vond hem heel goed en heel veel bij gelachen,daarom ik een goed half uur er ineens aan dacht en die vraag stelde!!

Wat denk jij? Laat het hieronder weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een cadeautje met Champagne?

Zoek dan zeker niet verder! Wij hebben prachtige en originele

gepersonaliseerde cadeaus voor elke gelegenheid in onze shop.

Bedankt voor je bezoek!
Wil je ons ook een klein beetje steunen?
Jouw LIKE op Facebook helpt ons echt vooruit!

%d bloggers liken dit: