Meteen naar de inhoud
Home » Rode Duivels champagne

Rode Duivels champagne

Goed nieuws voor alle Belgische voetbalfans! Na 12 jaar mogen we nog eens naar een groot toernooi met onze nationale ploeg. We spreken zelfs van de beste generatie ooit dus ik kijk net als menig ander voetballiefhebber uit naar het WK in Brazilië!

Dat is wat het sportieve luik betreft want daarnaast heb je natuurlijk ook nog het commerciële luik.

Het WK is nog enkele maanden van ons verwijderd maar nu al begint de strijd om het grote geld. Het is te zeggen, de voetbalbond laat zich volgens mij in deze van zijn kleinste kant zien… Alles wat met de nationale ploeg te maken heeft draait om big business. De jongens die vandaag geselecteerd zijn voor de ploeg zijn stuk voor stuk sterren die x-maal meer verdienen per maand dan wij op ons hele leven bij elkaar kunnen sparen. Waarschijnlijk telt dit ook voor de voorzitter, de CEO en al de rest die op de voetbalbond het mooie weer maken.

Ik keek dan ook bedenkelijk toen ik gisteren onderstaand artikel in het Nieuwsblad las.

Artikel Rode Duivels champagne - Nieuwsblad 13/01/14

Devavry champagne Rode Duivels – Les Diables Rouges

Nu blijkt dat champagnehuis Devavry uit Champillon van plan is om een Rode Duivels champagne op de markt te brengen staat de bond in rep en roer: “Kan niet! Rode Duivels is een beschermd merk!”.

Ik begrijp het wel, met de officiële merchandising verdienen ze allicht een aardig centje! Niks mis mee, maar doe effe normaal aub.

Neem even het voorbeeld van de Hollandse Oranjegekte. Als we hier in Belgie ook maar een klein beetje op Nederland gaan lijken mogen we ons binnenkort verwachten aan een heuse “Duivels Gekte”. Als de bond tegen iedereen die een graantje wil meepikken een proces gaat aanspannen gaan ze nog veel werk hebben!

Als je na 12 jaar eindelijk nog eens mag meevoetballen is dat een knappe verdienste maar dan is het ook niet meer dan normaal dat iedereen, dus ook de slimme ondernemers, willen meedelen in dat succes.

We hebben hier op de blog al verschillende champagne huizen bezocht maar Devavry is eentje dat we nog niet kenden. Ik heb ze alvast een mailtje gestuurd om te horen hoe het zit met die Diables Rouges flessen. Vanaf ik antwoord krijg publiceer ik een update over de eventuele prijs en waar je ze kan kopen.

Dit is de officiële website van Devavry maar daar vind je geen extra informatie: http://www.champagne-devavry.com/

Wat vinden jullie? Moet kunnen of heeft de voetbalbond gelijk in deze zaak?

 

Facebook Comments Box

Wat denk jij? Laat het hieronder weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een cadeautje met Champagne?

Zoek dan zeker niet verder! Wij hebben prachtige en originele

gepersonaliseerde cadeaus voor elke gelegenheid in onze shop.

Bedankt voor je bezoek!
Wil je ons ook een klein beetje steunen?
Jouw LIKE op Facebook helpt ons echt vooruit!