Altijd prettig om een kookboek te mogen reviewen! Deze keer hebben we het boek van Nora French ontvangen. Nora is eigenlijk een blogster die ook kookboeken maakt. Ik kende haar website niet maar ik moet zeggen dat die qua layout meer dan prima in orde is. Het boek is ook zo, leuke layout en vol prachtige foto’s.

Op de site staan ook heel wat van de recepten maar het is toch prettiger om in de keuken te werken met een mooi boek.

Het wordt toch eens tijd dat we eens gaan denken over een Sixpacks.be kookboek, vol recepten voor mannen.

In Gezond Fastfood ligt de focus volledig op gezonde recepten die vlug klaar zijn. (Mocht je bij het horen van de titel nog even gedacht hebben dat het over gezonde hamburgers zou gaan… Niet dus.)

Hieronder een paar recepten die me zo direct opvielen.

Recepten Gezond Fastfood

Er staat maar heel weinig in het boek dat ik niet klaar zou maken. Ik hou zelf ook heel erg van de snelle en gezonde keuken.

Een paar leuke dingen die ik zeker al ga maken:

  • De hartige muffins en de choco-courgette muffins (?!)
  • Pannenkoeken met rucola en feta
  • Appel-pompoensoep en broccoli-preisoep met worst
  • De groentenpurees zien er ook allemaal smakelijk uit..

Kortom, zeer leuke kookboek waaruit ik vast nog heel wat recepten ga maken. Moet alles nog eens in detail doorlezen maar eerste indruk is zeker positief!

Heb je deze boek ook? Laat gerust even weten welk recept ik zeker moet maken!

 

Volg mij op Social Media:https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2018/02/gezond-fastfood-rotated.jpg?fit=450%2C600&ssl=1https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2018/02/gezond-fastfood-rotated.jpg?resize=150%2C150&ssl=1KristofFoodKookboekenAltijd prettig om een kookboek te mogen reviewen! Deze keer hebben we het boek van Nora French ontvangen. Nora is eigenlijk een blogster die ook kookboeken maakt. Ik kende haar website niet maar ik moet zeggen dat die qua layout meer dan prima in orde is. Het boek is...Alles voor de man met smaak!