Meteen naar de inhoud
Home » De Tamagotchi, de kettingbrief en Facebook in één

De Tamagotchi, de kettingbrief en Facebook in één

De Tamagotchi was een dom beestje halverwege de jaren 90. Je moest er af en toe op drukken en dan bleef het leven. Doodsimpel, maar destijds wel bijzonder populair.
Kettingbrieven kent ook iedereen nog wel. Naam bijschrijven, vermenigvuldigen en zien of je het ooit terug kreeg van de andere kant van de wereld.
Facebook heeft vele doelen en businessmodellen, maar basically is het om aan anderen te laten zien hoeveel vriendjes je wel niet hebt.

Wel nu is er een sociaal experiment, en dat combineert gewoonweg alles: DE HERMAN!

De Herman is eigenlijk niet meer of niet minder dan een pot deeg… Geen gewone deeg natuurlijk maar een deeg met enzymen.

Herman de cake

Wat je moet doen is die deeg 10 dagen in leven houden (roeren en voeden) en dan delen in 4 en dan doorgeven aan vrienden.

Vanaf je Herman uitdeelt aan je vriendjes is hij aan zijn reis begonnen. Elke 10 dagen wordt hij vier keer weggegeven dus dat maakt dat onzen Herman -als iedereen doet wat moet- al na een maand bij 64 mensen zit.

Na 2 maanden: 4.096 en na 3 maanden al bij 262.144 mensen. Kortom: na amper 4 maanden moet heel België dus Herman over de vloer hebben gehad.

Hier kan je de Herman kettingbrief lezen: Herman-vriendschapscake

Onze vraag:

Wie heeft er al een Herman ontvangen? Zet even een reactie met je woonplaats bij dit artikel dan zien we meteen welke regio’s het meest sociaal zijn wie er in staat is om een pot deeg in leven te houden!

Facebook Comments Box

5 reacties op “De Tamagotchi, de kettingbrief en Facebook in één”

  1. Willebroek, gekregen van een vriendin uit Leuven

  2. Varsseveld (NL) gekregen van een collega.

  3. Martine Tournet

    Anzegem gekregen vriedin en de cake is lekker

  4. School van men kindje er aan meegedaan maar ze noemden m mike …andere naam gegeven ik heb er wem men tijd ingestoken maar nie van gegeten ze mocht m meedoen naar school want zo beslag van 10 dagen oud en ouder want je verdeelt het maar toch amtijd beke oudere beslag ook e kindjes vonden m lekker maar ik heb er toen dagen in geroerd en m stonk toch ze het beslag ja moest er op het einde nootjes appel en chocolade in das mss voor de zure smaak minder te proeven kweet het nie …maar was schoolproject en de kindjes waren blij met de cake de andere vier delen zijn verdeeld in de klas

Wat denk jij? Laat het hieronder weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een cadeautje met Champagne?

Zoek dan zeker niet verder! Wij hebben prachtige en originele

gepersonaliseerde cadeaus voor elke gelegenheid in onze shop.

Bedankt voor je bezoek!
Wil je ons ook een klein beetje steunen?
Jouw LIKE op Facebook helpt ons echt vooruit!

%d bloggers liken dit: