De Tamagotchi was een dom beestje halverwege de jaren 90. Je moest er af en toe op drukken en dan bleef het leven. Doodsimpel, maar destijds wel bijzonder populair.
Kettingbrieven kent ook iedereen nog wel. Naam bijschrijven, vermenigvuldigen en zien of je het ooit terug kreeg van de andere kant van de wereld.
Facebook heeft vele doelen en businessmodellen, maar basically is het om aan anderen te laten zien hoeveel vriendjes je wel niet hebt.

Wel nu is er een sociaal experiment, en dat combineert gewoonweg alles: DE HERMAN!

De Herman is eigenlijk niet meer of niet minder dan een pot deeg… Geen gewone deeg natuurlijk maar een deeg met enzymen.

Herman de cake

Wat je moet doen is die deeg 10 dagen in leven houden (roeren en voeden) en dan delen in 4 en dan doorgeven aan vrienden.

Vanaf je Herman uitdeelt aan je vriendjes is hij aan zijn reis begonnen. Elke 10 dagen wordt hij vier keer weggegeven dus dat maakt dat onzen Herman -als iedereen doet wat moet- al na een maand bij 64 mensen zit.

Na 2 maanden: 4.096 en na 3 maanden al bij 262.144 mensen. Kortom: na amper 4 maanden moet heel België dus Herman over de vloer hebben gehad.

Hier kan je de Herman kettingbrief lezen: Herman-vriendschapscake

Onze vraag:

Wie heeft er al een Herman ontvangen? Zet even een reactie met je woonplaats bij dit artikel dan zien we meteen welke regio’s het meest sociaal zijn wie er in staat is om een pot deeg in leven te houden!

Volg mij op Social Media:RafFoodDe Tamagotchi was een dom beestje halverwege de jaren 90. Je moest er af en toe op drukken en dan bleef het leven. Doodsimpel, maar destijds wel bijzonder populair. Kettingbrieven kent ook iedereen nog wel. Naam bijschrijven, vermenigvuldigen en zien of je het ooit terug kreeg van de andere kant...Alles voor de man met smaak!