Meteen naar de inhoud
Home » Lekkere hamburgers bij Five Guys Antwerpen

Lekkere hamburgers bij Five Guys Antwerpen

Dit weekend ben ik een burger gaan eten bij Five Guys in Antwerpen. Een burgertent die nu toch al een dik jaar aanwezig is in Antwerpen maar die me eigenlijk nog nooit eerder was opgevallen. Je kan ze vinden op de Keyserlei en eerlijk gezegd, daar heb je het ene (burger)restaurant na het andere dus misschien niet onlogisch dat ik het niet direct eerder had gezien.

Vrienden van ons vroegen of we niet een keer meegingen en natuurlijk laat ik zo een kans niet liggen op een mooie zondagmiddag!

Five Guys Antwerpen

Eens je in een vestiging van Five Guys bent geweest ga je het wel overal herkennen. De stijl is heel strak rood/wit en ik vermoed dat ze er overal ter wereld zo wat hetzelfde uitzien.

Deze keten is natuurlijk van oorsprong Amerikaans en tegenwoordig vind je ze o.a. in Belgie, Nederland, Luxemburg, Italie, Spanje en zelfs in Koeweit en Saudi Arabie.

In Belgie hebben ze enkel een vestiging in Antwerpen en in Brussel.

Hoe zijn de burgers?

Top! Een hamburger van de Mc Donalds of de Burger King kan mij zeker ook al eens smaken maar deze zijn gewoon nog net iets beter.

Het principe is ook anders. Je kiest voor een hamburger, cheese burger of bacon burger en daar is verder niks op… Tijdens de bestelling moet je dan aangeven welke toppings jij op je burger wil zodat je echt een gepersonaliseerde burger krijgt.

five guys antwerpen

Toppings zijn bv. ketchup, mayo, champignons, gebakken ajuin, jalapenos, enz.

Deze toppings zijn gratis maar de burgers op zich zijn wel duurder dan bij de andere hamburgerketens. Als ik mij niet vergis was mijn cheeseburger iets van een 10 euro.

Dat is genoeg voor een cheeseburger maar de kwaliteit is er ook wel naar. Met zo één burger heb je echt meer dan voldoende gegeten en de smaken zitten echt goed.

five guys antwerpen

Dat is trouwens één van de punten waar ze reclame over maken: alles is vers!

Frieten en frisdrank krijg je ook meer dan voldoende dus wat mij betreft zeker een aanrader om een keer te proberen als je in de buurt bent. De frieten worden gebakken in pinda olie en ook dat proef je, heel lekker ook.

Meer info vind je op hun website: http://www.fiveguys.be

Oh ja, mocht je onverwacht toch nog honger hebben na je burger dan kan je nog altijd een shake nemen. Ik garandeer dat je honger achteraf wel over is!

Zelf al geweest? Laat even weten wat jij er van denkt in de commentaren.

 

Facebook Comments Box

Wat denk jij? Laat het hieronder weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een cadeautje met Champagne?

Zoek dan zeker niet verder! Wij hebben prachtige en originele

gepersonaliseerde cadeaus voor elke gelegenheid in onze shop.

Bedankt voor je bezoek!
Wil je ons ook een klein beetje steunen?
Jouw LIKE op Facebook helpt ons echt vooruit!