Kerst, dat is toch hét familiefeest bij uitstek. Iedereen gezellig samen aan tafel met de Kerstboom op de achtergrond. Gezellig!

Bij ons in de familie heeft iedereen dan de gewoonte van zich helemaal op te kleden en dat is prima. Een speciaal feest vraagt om een speciale outfit maar moet dat dan altijd een hemd met een das zijn? Persoonlijk denk ik eraan om dit jaar eens iets anders te doen: een mooie trui voor Kerstmis.

In Amerika kijkt niemand raar op als je met zo’n gekke trui komt aanzetten maar hier is het nog niet echt ingeburgerd. Nochtans kan je meer dan genoeg modellen krijgen bij ons! Voor ieder wat wils! Waar de traditie vandaan komt heb ik niet kunnen vinden maar die truien doen me sowieso denken aan Bill Cosby in The Cosby Show of aan Carlton van The Fresh Prince of Bel Air.

Hieronder geef ik jullie een overzicht van de leukste modellen die ik ben tegengekomen.

Een Kersttrui voor iedereen!

Ben jij een man die meer van rock ’n roll houdt? Geen probleem, ook voor jou bestaat er een perfecte kersttrui. De Rolling Stones, AC/DC, Guns ‘N Roses, enz. Het is niet omdat je een trui voor Kerstmis draagt dat je je cool moet verliezen!

Ook gamers kunnen gewoon in hun comfortzone blijven want er bestaan ook modellen met Mario Bross er op.

Bij Bol.com hebben ze ook heel veel keuze! Ik zie op hun site dat er meer dan 600 modellen zijn en geloof me, daar zitten er heel foute tussen! Waarom ook niet he, als je toch fout gaat kan je het beter goed doen!

Wat denk je van deze modellen:

Bij Bol.com hebben ze ook modellen voor vrouwen en kinderen dus je kan ineens heel de familie in zo een trui steken. Laat jullie volledig gaan en de kerst zal nog leuker zijn dan anders.

KersttruiBij Fun & Feest tenslotte hebben ze ook nog een heel assortiment. Ik heb de indruk dat ze daar lichtjes goedkoper zijn dan de twee andere sites. Het hangt er een beetje vanaf welk model je wil.

Wat denk je van het model hiernaast trouwens? Dit is toch één van de lelijkste die ik ben tegengekomen.

Bij Fun & Feest hebben ze ook nog andere Kerstspullen, je moet het maar eens bekijken. Ik zie volledige Kerstman pakken en zelfs iets pikantere pakjes voor de mensen die Kerst gezellig met zijn tweetjes willen vieren.

Hoe zit dat bij jullie thuis? Strak in het pak of mag er ook al eens gelachen worden? Durf jij zo’n kersttrui aandoen of niet? Laat het even weten in de commentaren!

Als je nog goede webshops kent laat het dan ook maar weten.

Volg mij op Social Media:https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2017/11/kerstmistruienuitge.jpg?fit=600%2C450&ssl=1https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2017/11/kerstmistruienuitge.jpg?resize=150%2C150&ssl=1KristofLifestyleKerstmis,kersttruiKerst, dat is toch hét familiefeest bij uitstek. Iedereen gezellig samen aan tafel met de Kerstboom op de achtergrond. Gezellig! Bij ons in de familie heeft iedereen dan de gewoonte van zich helemaal op te kleden en dat is prima. Een speciaal feest vraagt om een speciale outfit maar moet...Alles voor de man met smaak!