Niks mis met traditionele pannenkoeken! Je mag ze mij altijd voorschotelen als dessert, liefst met een bolletje ijs en chocoladesaus er bij. Pannenkoeken is ook zoiets waarmee je heel eenvoudig de kinderen kan plezieren.

De pannenkoeken die wij gaan maken zijn minder geschikt voor bovenstaande zaken maar ze zijn net iets gezonder. We gebruiken geen bloem en geen suiker en toch zijn ze superlekker. Deze exemplaren zijn gemaakt van enkel eieren en bananen en dat maakt ze dus geschikt om tijdens het ontbijt of na een stevige workout te eten.

Of je hebt nu een uitstekend excuus om er nadien chocolade of ijs over te gieten. Het is maar hoe je het bekijkt.

Bananen pannenkoeken

Omdat beelden soms meer zeggen dan 1000 woorden, tonen we je met een superhandige infographic hoe je aan de slag moet:

bananen-pannenkoeken

 

Handige Tips:

  • Maak net zoals op de foto’s kleine pannenkoeken.  Anders is het te moeilijk om ze om te draaien.
  • Als je een blender hebt, gooi gewoon alles in de blender!
  • Dresseren zoals op de foto mag maar moet niet, je kan ze ook gewoon zo naar binnen spelen.

Lekker? Liever gewone pannenkoeken? Laat maar weten in de comments. Als je zelf een top recept hebt voor pannenkoeken laat het dan zeker ook weten!

Volg mij op Social Media:https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2014/12/bananenpannenkoek.jpg?fit=800%2C532&ssl=1https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2014/12/bananenpannenkoek.jpg?resize=150%2C150&ssl=1KristofFoodReceptNiks mis met traditionele pannenkoeken! Je mag ze mij altijd voorschotelen als dessert, liefst met een bolletje ijs en chocoladesaus er bij. Pannenkoeken is ook zoiets waarmee je heel eenvoudig de kinderen kan plezieren. De pannenkoeken die wij gaan maken zijn minder geschikt voor bovenstaande zaken maar ze zijn net...Alles voor de man met smaak!