Dit is een gerechtje dat quasi onmiddellijk klaar is en toch superlekker is. Je kan eigenlijk alles klaarmaken terwijl je het water van je pasta opzet.
Ook de ingrediënten zijn heel gemakkelijk en de meeste mensen hebben ze altijd wel in huis. Kortom, heb je geen inspiratie of heb je weinig tijd? Dit is de oplossing!
Recept pikante pasta met makreel
Ingrediënten:
2 rode pepers fijngehakt
2 el olijfolie
1 gesnipperde ui
2 teentjes knoflook, kleingesneden
1 blikje tomatenblokjes
1 blikje makreel
gesnipperde peterselie
geraspte kaas
Bereidingswijze:
Hak de pepertjes fijn en stoof ze aan in olijfolie. Doe er de ui en de look bij en laat even aanbakken.
Blus met de tomatenblokjes en laat op een zacht vuurtje pruttelen terwijl de pasta kookt.
Vlak voor de pasta klaar is doe je de makreel onder de saus.
Giet de pasta af en meng er de saus onder.
Indien gewenst afwerken met peterselie en een beetje kaas.